Toysdaily 玩具日報

查看: 11373|回復: 15

葵芳新都會廣場附近 "特賣場" 或 "散貨場" 地址一問?

請問葵芳新都會廣場附近是否有所謂既 "特賣場" 或 "散貨場"?

如有正確地址又在那裡?

謝謝
在葵涌廣場地下的轉角處,那邊有幾間玩具舖,分別在地下及3樓,不妨去多幾間睇下,除了特賣場,覺得其他幾間都有不同特色,有d老闆都幾好傾的。

葵涌廣場在葵芳地鐵站新都會地面出口出,你面向新都會廣場的時候,新都會在你的左手邊,右手邊的就是葵涌廣場了:71:

順帶一場,特賣場四點後先開門,閒日9點前休息
原帖由 奇夫 於 11-2-2009 11:08 AM 發表
在葵涌廣場地下的轉角處,那邊有幾間玩具舖,分別在地下及3樓,不妨去多幾間睇下,除了特賣場,覺得其他幾間都有不同特色,有d老闆都幾好傾的。

葵涌廣場在葵芳地鐵站新都會地面出口出,你面向新都會廣場的時候, ...

謝謝...回來後先見此post

所以只去了去開既3樓

唔知地下都有玩具店

因為原來2樓兩間都無做啦,

今日目標係柔王丸

可惜空手而回,

無貨, 只得纓姖 賣$22x

無入, 因為我想一對入手

請問 "特賣場" 是否等於 "孤注一x" 呀?

原帖由 Boxster 於 11-2-2009 04:34 PM 發表

所以只去了去開既3樓

唔知地下都有玩具店

今日目標係柔王丸

可惜空手而回,

請問 "特 ...

唔係,孤注一x係3樓,散貨係地下佢間野冇名嫁,佢好似用番鋪位做名:78:
頭像被屏蔽
原帖由 jj 於 11-2-2009 17:48 發表
[quote]原帖由 人狼 於 11-2-2009 04:40 PM 發表

唔係,孤注一x係3樓,散貨係地下佢間野冇名嫁,佢好似用番鋪位做名:78: [/quote

:69: 小心D!賣模型 ...

你講得無錯..間鋪平就係好平,但係好易中招
我自己係佢度買過一d三國傳,開盒先知係英文版..
又試過買一套旦,點知無左一隻熱門野..
除此之外,請問仲有無其他問題?好驚下次又中招..
原帖由 mcmug 於 11-2-2009 07:28 PM 發表

你講得無錯..間鋪平就係好平,但係好易中招
我自己係佢度買過一d三國傳,開盒先知係英文版..
又試過買一套旦,點知無左一隻熱門野..
除此之外,請問仲有無其他問題?好驚下次又中招..

好在我都唔係成人幫親佢,但我上次係佢個度買左隻x1冇問題:62:
原帖由 Boxster 於 11-2-2009 04:34 PM 發表

所以只去了去開既3樓

唔知地下都有玩具店

今日目標係柔王丸

可惜空手而回,

請問 "特 ...

唔駛客氣﹗

我有時去那邊買MG模型同壽屋,都OK
原帖由 人狼 於 11-2-2009 09:31 PM 發表

好在我都唔係成人幫親佢,但我上次係佢個度買左隻x1冇問題:62:

我係o個度買既d bb三國模型既故事係英文,:50:
不過入面d件就無咩野事。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 MKLO 於 13-2-2009 07:20 PM 發表
我話係你就有問題,我係佢果度買過咁多模型都冇事:ar:

咁尼d野個個人唔同既,等於有d人要直角咁姐:43:

但之前c兄話一套蛋唔齊就有點兒:59:
果到有冇MG Launcher/Sword Strike Gundam...幾錢...
頭像被屏蔽
原帖由 MKLO 於 13-2-2009 19:17 發表
係正版米得LO,又冇花冇爛,咁都好鬧:oh:

你完全唔明白說明書既重要 , 真係唔知你係唔係玩模型的