Toysdaily 玩具日報

有片睇幪面超人G rider G朝日電視開台50週年紀念節目

佢次次變身後面d玻璃都爆到成個G字形,咁佢變身都好大破壞wor~

同埋絕招踢腳果野 勁似555 既絕招- -:66:

Good!!!!!! :71:
都唔錯bor~ :71:
電單車用了the Next V3 的, 還我v3 電單車!!!!!!!!!!:blame:
粎由美子都有份演出!:50:
睇o左覺得有d 攪笑位~
成套軍服可以換得咁快, 其他軍人又咁屎, 兩三腳就KO... (但係明明真身係怪獸...)

落地個下真係型爆, 十個GOOD~~ 變身要成棟building爆G, 真係多得佢唔少~~
anyway 十分正~~
http://hk.myblog.yahoo.com/timeless_dimension0/article?new=1&mid=2964

SMAP 稲垣吾郎
1973年12月8日東京都板橋區出生;
稲垣吾郎少時開始已經是好喜歡拉打; 是拉打 fan.

佢都保養得幾好:71:
係第7分鐘帶頭無載超果個係咪響鬼黎架?
我仲好似見到斬鬼比人踢左去玻璃度XD:34:
好好笑:71:

條腰帶幾攪野 :71: 證明戲情比造形緊要 :71:(如果市場係我呢類中年佬而唔係小朋友) :DD
好正:love: :love: :love:
見佢楂電單車果陣好有 black / Rx o既影子:DD :DD :DD

咁都唔算惡攪...?
好樣衰o既拉打...decade都變靚仔...
幾好睇呀!!!
拍得好認真!!!

不過係SMAPXSMAP出得都係要有D笑位先得,笑位可以接受!!

架電單車好似係THE NEXT V3 架CYCLONE... 係咪我眼花呢?
好悶:55:
This is a tribute to old school rider show. From the comments here I can see most of you are pretty young. IMO this special is much more entertaining then the new rider series.