Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 分享家中機戰櫃 ^^ (p.22 新品推介)

原帖由 龍騎 於 22-4-2009 09:31 AM 發表
大大睇左你D相我就覺得我應該係你既同事, 有機會好想超近去睇你既收藏, 好過去船仔睇佢有塵既合金魂

我d地盤佬好少同事會玩玩具~~~:unhappy:

船仔好多好野我都冇~~~:die:
加油啦, 你好快有齊, 睇住你既合金魂我好有共鳴感, 我屋企果個成日話邊有人好似你咁所有架生放晒出黎架, 大大我終於搵到你做我既答案了
原帖由 龍騎 於 23-4-2009 11:39 PM 發表
加油啦, 你好快有齊, 睇住你既合金魂我好有共鳴感, 我屋企果個成日話邊有人好似你咁所有架生放晒出黎架, 大大我終於搵到你做我既答案了

小弟其實都唔駛有齊,因為屋企已經冇位~~~:unhappy:  其實我每款機械人都盡量買一隻~~~:(

如果買左唔放出黎欣賞~~~真係不如唔買~~~大大我撐您  :74:
佢只係想我放公仔, 魂果D多左既架生佢唔係好想我放
原帖由 龍騎 於 25-4-2009 01:27 AM 發表
佢只係想我放公仔, 魂果D多左既架生佢唔係好想我放

d架生放埋一齊好有氣勢,冇位冇辦法~~~:unhappy:  我隻凱獸王同新金剛飛天鑽都因為冇位display唔到d架生~~~~:no:
新增 魯魯修專用機 - 蜃氣樓 ~~~~:43:
好利害, 多謝分享!
原帖由 矢吹丈 於 1-5-2009 10:19 PM 發表
好利害, 多謝分享!

多謝觀看~~~:64:
太忙關係~~~又有水彈~~~近來也沒有心情買玩具 :o

新增

• 機甲黑天鷹號
  • 交響詩篇 Type the End
  • 原袓 紅蓮之眼
近來b記好進取~~~個個月都大出血 :59:
好多正野~~:71:
但好似有少少亂...:(
頭像被屏蔽
almost all perfect grade are there...
頭像被屏蔽
原帖由 Triple5Soul 於 25-6-2009 06:42 AM 發表
好多正野~~:71:
但好似有少少亂...:(

原帖由 vc06561 於 25-6-2009 12:35 PM 發表
個櫃好 :(

冇錢買大屋~~~格納庫都變擠迫户~~~:66:
原帖由 W2P 於 25-6-2009 06:16 PM 發表
almost all perfect grade are there...

The most wanted PG in my mind is ~~~~ ZZ Gundam. :)