Toysdaily 玩具日報

特報!! 新幪面超人- G 朝日電視開台50週年紀念節目! 29/1 全身圖~

原帖由 SHOCKER 於 13-1-2009 11:36 AM 發表
喺網上面搵到既仮面ライダーG圖.........
純粹惡搞......囧
http://blogs.yahoo.co.jp/nahnahsy/30401934.html
http://blogs.yahoo.co.jp/nahnahsy/folder/1645631.html?m=l ...

真係好惡搞..................:DD :DD :DD .................
Bandai 又有借口出玩具la

回覆 17# 的文章

a Hybrid of "Rider" and "Gundam"..is it the meaning of "G"?

石森又要復活.....紙....拉打:59:

:51: 有超人j 同zo既影子
原帖由 hehemimi 於 13-1-2009 21:46 發表
a Hybrid of "Rider" and "Gundam"..is it the meaning of "G"?

G = Goro
即係吾郎
. . ..  . .. .(真係無言. . . .. .看來Rider已不再是我看的了. . . . ..):unhappy:
個樣:50:
呢隻造形吾玩突出,有返曬所謂rider應有特徵ge野...喜歡舊rider ge應該好鍾意果喎??:58: :67:

將圖推光左d,睇真d~

原帖由 takeshi 於 14-1-2009 09:44 AM 發表
呢隻造形吾玩突出,有返曬所謂rider應有特徵ge野...喜歡舊rider ge應該好鍾意果喎??:58: :67:

將圖推光左d,睇真d~

就咁睇個頭,其實都ok:58:
希望好笑啦,唔知有無smap套「戀騎」咁爆笑呢?:he:
原帖由 原罪 於 14-1-2009 10:20 AM 發表

就咁睇個頭,其實都ok:58:
希望好笑啦,唔知有無smap套「戀騎」咁爆笑呢?:he:

smap套 戀騎?請問邊樹有得睇呢?:unhappy:

呢隻G我都覺得ok la~:shy:

仲以為係animate 化的宇宙大帝..空雷王個樣tim:p

Ye...觸鬚又似宇宙大王...離黑真.....  咪即係宇宙大帝+宇宙大王的合體.....:x

個樣幾好呀~好過BARCODE好多...
原帖由 takeshi 於 14-1-2009 10:22 AM 發表

smap套 戀騎?請問邊樹有得睇呢?:unhappy:

呢隻G我都覺得ok la~:shy:

唔知啊,好多年前朋友係信和買個d番間碟啊…:(
石森他老人家估计翻生见到都激翻死:oh: