Toysdaily 玩具日報

有關龍珠HQDX FIGURE 系列問題~~~~~~

玩具日報各位大大,:77:

唔知大家有冇留意到呢個系列好似好少地方有得賣......:53: :53:

尤其係新出果套"悟空+菲利","神龍+大魔王",:70: :70:

真係好難搵........:79: :79:

各位大大,係呢套系列少貨源定係少人玩,所以冇咩鋪頭返呢???:68: :68:
如果大大知道邊間有,唔該通知一下,THANKS A LOT~~~~:handshake: :handshake: :handshake:
有冇玩開呢果系列既龍珠fans知道???!!!
旺角好多喎
大大,mk邊間有???

我去過信和,ctma,同船仔都唔見有..................

可以講俾我知嗎??

我聽日放假可以出去買,thANKS ~~~~:77:
神龍+大魔王<---船仔、雞旺 一定有
悟空+菲利<----早幾日見雞旺 有,宜家唔知

搵自己想買&#22021;玩具有時都係一種樂趣,搵&#21523;啦!!
kai wong have a lot !! :34:
尋日出左去睇,行過晒,

只是有"悟空",冇"菲利",:55:

唯有散入住"悟空"先,搵唔到"菲利":79: :79:

"神龍+大魔王"佢地話快貨賣晒,要等船貨.................:53: :53:
原帖由 EDMONDLUN 於 15-1-2009 22:59 發表
尋日出左去睇,行過晒,

只是有"悟空",冇"菲利",:55:

唯有散入住"悟空"先,搵唔到"菲利":79: :79:

"神龍+大魔王"佢地話快貨賣晒,要等船貨.................:53: :53:

神龍+大魔王現時點一上電梯有.我想搵比達仲難搵.