Toysdaily 玩具日報

查看: 10221|回復: 16

佢可能係世界上最邪惡最黑既小狗

已過之前三個post分別介紹牙狼系列既, 金, 銀, 白狗之後, 終於黎到介紹介最終大佬---黑狗
話說呢隻黑狗既入手實在帶少少幸運成份, 因為就係係12月舉行為期一日既玩具展度買既, 價錢仲好合理tim:) , 所以都唔好話玩具展無野賣垃圾:! , 唔講咁多去相
人偶...雖然我覺得係4個人物之中做得最好既一個, 但都係果句...算把la...:ice:

換左裝之後好大隻...係4隻之中最重最高:shiny:

少少殘破既披肩...突然左邪惡既性格:!

今次把劍變左全膠....靚係幾靚, 但質感差左d

一劍劈掛你

d紋做得幾出色

:love: :love:

等人黎挑戰feel:!

除左把劍, 仲有把斧頭...今次個柄有鐵既成份, 質感好d

係米想隻揪..?come on..:57:

唔知關公勁d定我勁d...:36:

劈開你18碌
鳴嘩~~~~~~~~~我先係最強既狗仔!!!:*

4大神犬集結:$, 終於等到今日

最後付上一幅拖狗散步...多謝收睇:64:
唔错,支持下:34:
牙"狗"
頭像被屏蔽
整個牙狼系列都超正, 除左翼狼 :ice:

大大你重差轟天未入喎 :74:
 錢嘉樂!? :47:

U should buy other 3................. Don't miss them!!  :^
原帖由 米肥 於 10-1-2009 02:43 AM 發表
整個牙狼系列都超正, 除左翼狼 :ice:

大大你重差轟天未入喎 :74:

轟天太貴了, 等佢跌價先入...唔知有無呢個機會..:cool:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 10-1-2009 08:21 AM 發表
U should buy other 3................. Don't miss them!!  :^

其實齊集4犬已經好心足, 因為實在有少少幸運成份, 再入既應該只會入轟天..睇下上天再俾唔俾機會我...:78:
赞

这只是我入手的第一只牙狼,当时的价格真是:79: :79:
我的轟天斷腳>.<:49:
好想買多隻.....但現時個價實在不值.....:die:
Vol.1都仲未入手:cool:
原帖由 mkcccc 於 10-1-2009 11:12 AM 發表

其實齊集4犬已經好心足, 因為實在有少少幸運成份, 再入既應該只會入轟天..睇下上天再俾唔俾機會我...:78:

有錢乜都得...:34:
原帖由 mushroom 於 10-1-2009 12:03 PM 發表

有錢乜都得...:34:

都係....但現時個價真係唔想買...:69:
4c + gal go to park :) support , support !! ( without post side -story ?? ) :^ if u want to know side -story pls see xxxx la !!
個樣勁似錢家樂:76:
原帖由 S20081997 於 10-1-2009 12:06 PM 發表
4c + gal go to park :) support , support !! ( without post side -story ?? ) :^ if u want to know side -story pls see xxxx la !!

又係stand for what ar..?:60: