Toysdaily 玩具日報

查看: 13881|回復: 11

超重,合神!

一開黎個look其實睇見都幾唔開胃..

大佬,埋邊比人滲線執執佢啦...

滲線有時真係好似整容....終於明女人點解要滲眼線(爆

我打左個突點解出面唔多見佢,現時點得一檔有,我睇左2隻有一隻裝對角裝得唔好,向左右...

手同武器少得可憐:56:
而且"合神"之後活動能力冇咁好,不過心口2塊野有得轉角度已經好好

好~開完超重可以唔駛買群雄住...
不喜歡他的面相
下巴位完全唔掂~
超重神最正比例還是最小變形呢
原帖由 犬崎舞風 於 6-1-2009 01:36 AM 發表
開完超重可以唔駛買群雄住...

真的ma? ... 下一隻 同 "可能" 下一隻既下一隻 群雄 都仲係 ... 超重神 系列 bor ... :he:

原帖由 Vince 於 6-1-2009 10:51 發表

真的ma? ... 下一隻 同 "可能" 下一隻既下一隻 群雄 都仲係 ... 超重神 系列 bor ... :he:

I like this ar~:shiny:
單眼佬:34:
原帖由 Vince 於 6-1-2009 10:51 AM 發表

呢隻掂:35:
原帖由 Vince 於 6-1-2009 10:51 AM 發表

你好野...你出我買:56:
原帖由 使用者—4 於 6-1-2009 12:45 PM 發表

呢隻掂:35:

x 2 ~~~~ :he:
Oh, God Gravion Zigma is coming. Then the next one should be the sol gravion.
Would the final Ulitmate Gravion Zwei come???:43:

Can I have a movable one other than SHE's one??

=.=咁出法
d 超重機(係咪咁叫呢)交換合體再合體咪可以出多幾隻!?
我想要單眼仔+ 紅色甲果套炸wo=.=''
哈哈..
隻合神後既超重神
個頭真係好大呀..

:$ 好野!好彩仲有佢地!我以為群雄想學山口式咁,等收工呀!