Toysdaily 玩具日報

查看: 8893|回復: 23

我的壞舊玩具回顧 (重戰機篇)

又係我既壞舊玩具回顧, 今次係重戰機篇
呢盒野我以平到笑既價買番黎, 只買左 2-3年,如果我冇記錯, 呢盒野應該出左8-9年,
但係佢既質素就好高, 好, 又去相

又係先黎盒面

以當年黎講, 有金屬件,又有軟膠件同細膠管,簡直係超值啦!

又多謝各位觀賞:64:  (雖然可能冇人會睇:( )

黎緊下次會post 另外兩篇, 就係 登登登登登登.......登
十五機壞舊模型, 不過唔好睇小佢, 呢隻野可以分體同合體架 (雖然有9成人以上都知:( )
仲有高迪安, 又係細細隻都以分體同合體! (不過應該好多大大都有), 不過唔理, 我會照post:he:
版主就當我呃post啦:p
下次見!:78:
努力完成佢:71:
咁多年Bandai 喺模型技術方面嘅求新求變又真係不容置疑
:71: :71: :71:

I must read all your post, trust me!  :71:
做得好!:71:
希望今個新年可以砌好佢啦:o
以80年代既模型生產技術, 呢件係高檔嘢.
大大識貨:71:
呢盒野出左廿幾年...  我85年左右買,舊年先砌 :(

而家砌,個型都仲幾靚。不過唔可以素組,有d應該啡既位唔係啡膠啤... 白既位佢又用灰膠咁...   :oh:
其待完成品!
Good Post!!
:43: :43: :43: :43:
我有一支老合金,看不出有黃化。花了2800NT$
我成日以為你係十幾歲學生...:49:原來你都同我一.樣...
當年買唔起的上品

多謝開盒相,第一次見:handshake:
具神原來收埋咁多...:shiny:
幾時上你屋企打劫..?:^