Toysdaily 玩具日報

查看: 10672|回復: 22

mac友 [2008]年結

08年係多產既一年,已經破左個人紀錄,但主要都係清舊野,有部份真係擺左有成十年,新一年睇怕都係主力清舊野,但相信唔會再有咁多。

Broken link fixed.

支支精采犀利~
佩服佩服~:handshake: :handshake: :handshake:
2009新年快樂~
多產量之於.仲不失水準:71:
嘩!!!超量產呀..
而且件件水準, 仲要係一SET SET咁出.:$
什麼叫做 "清舊野" 呢?
大大真係多產, 仲係AOZ迷, 水準不差... :)
我覺得依張很不錯...
真係厲害, 件件都咁靚, 一睇見要一連續砌咁多TR-1個body, 真係:69:
我都有好多AOZ舊貨, 都唔知幾時先清得晒...
另呢幾年都好少見有人砌加爾巴了, 大大仲有冇存貨未清:shiny:
原帖由 Lau 於 1-1-2009 01:45 PM 發表
什麼叫做 "清舊野" 呢?

你睇上圖都知最新都只係Crossbone但都已經兩年貨仔,其他紅勇係1.0黎架,買左無十年都有八年,強殖就更加係超過十年,每年執屋就會搵返好多呢類遺忘左o既模型,至今已找回不少,09年都係清清呢D舊野。:70:
原帖由 廿一月 於 1-1-2009 04:32 PM 發表
真係厲害, 件件都咁靚, 一睇見要一連續砌咁多TR-1個body, 真係:69:
我都有好多AOZ舊貨, 都唔知幾時先清得晒...
另呢幾年都好少見有人砌加爾巴了, 大大仲有冇存貨未清:shiny:

1/12強殖類空心手辦睇怕都唔會再有人砌/上色:42:,當年買左幾隻原裝上色成品已經覺得好唔掂想洗油重新上色,之後又買多幾隻台版老翻強殖,睇到D紋理同變形已經暈左:30:,原本仲以為呢一世都唔會完成到,還好上年下定決心一口氣KO晒佢地。:51:
剛剛清晒1/12呢堆,而家只剩低3件1/6存貨,已灌石膏同上底油,今年要再努力完成。:(

回覆 6# 的文章

多謝欣賞。:shy:

回覆 2# 的文章

Thanks! 新年快樂!:77:

回覆 3# 的文章

:77:

回覆 4# 的文章

小弟又真係幾鐘意砌套裝架,哈哈!多謝觀賞!:64:
:71:

呢兩部最難整∼ :handshake: