Toysdaily 玩具日報

VIVIENNE WESTWOOD (LX-3)

西太后罷展覽點可以唔去睇睇,不算十分多人,可能唔多人知.這次exhibition是巡迴展覽,由太古集團舉辦.而且是免費的.聽講本身是想收入場費.好彩最後都無.感覺好似CHANEL MOBILE ART咁大型展覽.而展覽場地是太古坊最新商業大樓.出了Quarry Bay地鐵出口,行入太古坊.再問問information姐姐就好易找到會場.入到會場記得問大家拿HEAD PHONE,一路行一路介紹佢background .睇完展覽一定會對西太后認識多左好多.整體算是出色展覽.一要去見識見識.唔講啦去相.
這座新太古坊大堂地下都幾靚(這不是樓梯,真係唔知咩用)
行行下就見到這棵白色shadow樹,真是幾特別,有心思.

不過會場產品不是太靚,大家不買罷了.
:46: 影得好靚~
:shiny: 果度可以任影?
原帖由 mars 於 3-12-2008 11:39 PM 發表
:46: 影得好靚~
:shiny: 果度可以任影?

可以任影但是唔可以用閃
請問大大係相則面+ 個d名同框架 係用咩program 整架?:71:
o下!o吾比用燈。:70:
原帖由 MR.DENIS 於 4-12-2008 09:15 PM 發表
請問大大係相則面+ 個d名同框架 係用咩program 整架?:71:

是用photoshop..............:(
原帖由 上下盤 於 4-12-2008 11:51 PM 發表
o下!o吾比用燈。:70:

上下盤大大你有咁多靚鏡頭,你一定唔驚啦!