Toysdaily 玩具日報

查看: 6861|回復: 12

D3X

:43: 上下盤兄之前講o既 (http://www.toysdaily.com/discuz/thread-77732-1-2.html) Nikon 新機終於出現
:73: http://www.nikon-image.com/jpn/products/camera/slr/digital/d3x/

之前係網上傳,今次朋友同香港 Nikon 老細傾得知 1 月出新機(D3x?),o甘 D3x 又要睇有幾多'必'先知有幾勁?
原帖由 上下盤 於 1-12-2008 23:49 發表
之前係網上傳,今次朋友同香港 Nikon 老細傾得知 1 月出新機(D3x?),o甘 D3x 又要睇有幾多'必'先知有幾勁?

:44: RAW (NEF) 12bit/14bit
:59: US$7999

dpreview.com link: http://www.dpreview.com/news/0812/081201nikond3x.asp
好貴......好貴......:70:
US$7999
買架2 手車都得
尋日問過成成,無回覆幾 $ 幾時到,只留名,即是你o吾係熟客第一水都無得比你,等o下啦。
但最重要呢部 D3X 在討論區比人鬧得最多o既 Nikon 相機,o係因為訂價太高。:ice:
好緊張,最快聽晚見街,星期二一定有貨(訂左o既客)。
Nikon D3X 六萬幾呢個定價可否奠定另一相機神話?

:52:
今日落 MK 無鋪頭放 D3X 空盒,又o吾見去拎貨?只見有好多師兄買鏡。

:(
影完先知偏色,睇住先。:(

借返來的,不是我買,哈哈。:Q

原帖由 上下盤 於 23-12-2008 02:50 PM 發表
影完先知偏色,睇住先。:(

借返來的,不是我買,哈哈。:Q

嘩...:50:

機身加鏡頭... 差唔多成十皮o野...:30:

真係夠買部車四圍去影相囉...:55:

小櫻上
真係好貴,都唔係我地呢啲"平民"用架:55:
原帖由 pnchan 於 23-12-2008 03:51 PM 發表
真係好貴,都唔係我地呢啲"平民"用架:55:

你部新機幾時出?:handshake: