Toysdaily 玩具日報

涼宮春日之憂鬱 產品討論區

原帖由 bunnyying 於 7-2-2009 07:27 PM 發表
有冇師兄見過以下呢隻長門
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=78392&highlight=%AA%F8%AA%F9

有有有有...尋日係188父子店見到有5xx
涼宮春日的憂鬱
3月20日起逢星期五

11:30-11:55PM
J2台

雖然一早睇左...但我都會再睇~~
應該有雙語....唔鍾意聽配音的話,可以聽日文....
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 15-3-2009 01:22 AM 發表

http://www.youtube.com/watch?v=fdxJIICRrdo

JJ :Q

個宣傳片又COSPLAY,又排舞,又放影咁....算叫做有HEART,有做過野啦....
除了在日本bid以外 現在還有方法能買到 長門和涼宮的1比4嗎??
師兄知道那還有得賣或是有人出讓嗎?
原帖由 自閉之人 於 31-5-2009 04:54 PM 發表
除了在日本bid以外 現在還有方法能買到 長門和涼宮的1比4嗎??
師兄知道那還有得賣或是有人出讓嗎?

呢隻真係有少見少lu...
係問問bluecat睇下如果無咁應該沒街貨..
看看其他地方有冇得bid了:45:
原帖由 pm15w 於 1-6-2009 09:40 AM 發表

呢隻真係有少見少lu...
係問問bluecat睇下如果無咁應該沒街貨..
看看其他地方有冇得bid了:45:
bluecat係邊個??
原帖由 自閉之人 於 1-6-2009 11:26 AM 發表
bluecat係邊個??

:50: 信和一間鋪
:65: hi, all brother at here , i am a new comer at here , this is my toys http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=97152&page=1#pid3387812 :77: have time or like them pls support !! thx first !! :77:
原帖由 MAX 於 15-3-2009 01:04 AM 發表
涼宮春日的憂鬱
3月20日起逢星期五
11:30-11:55PM
J2台

雖然一早睇左...但我都會再睇~~
應該有雙語....唔鍾意聽配音的話,可以聽日文....
i cant see j2 :49: hope can see later :!
頭像被屏蔽
幾日前收到, 雖然o係 Youtube 有得睇, 不過都買左o黎收藏~

Q版化o既涼宮實在係暴走得o黎又可愛,
仲有迷你化o既朝倉涼子真係好鬼死過癮, 好想有一隻返o黎蝦佢 :66: :66:

初回版附 CD Soundtrack 一隻

DVD

:66:
我睇唔到...:79:
最近又有新集數~ 我就黎抵受唔住Figma既誘惑喇~~~~~~~~~:no: :no: :no:
不過係無底深淵黎架~~~~~ 咁多套衫~~~~ 有排出呀~~ 唔可以踩落去架~~~~:no: :no:
不過我點都應該會入隻maid鶴屋~ 鶴屋san~~~~~~~ :love::love:

我想問呢~~~ Figma喜緑應該用邊個body會最好呢?? 用返鶴屋個body係咪好似唔同膚色架??:shy: