Toysdaily 玩具日報

涼宮春日之憂鬱 產品討論區

原文章由 基拉 於 6-12-2006 09:53 PM 發表
我又黎踩場先:^
http://ga.sbcr.jp/g-toys/bfc-2006/09/index.html

啊~~~~ 粉紅色好正啊~~
頭像被屏蔽
原文章由 kos-mos 於 8-12-2006 09:58 PM 發表
未買者喜訊
http://www.walkersnet.com.tw/fiction/fictiondetail.asp?Pkey={E57B23A2-123C-4A36-ABE7-88CB1B6CF0CC}
涼宮春日的陰謀台版出左啦:)

借問聲是不是香港現在是沒有出香港版涼容小說的?
即是道:是香港發售台灣版的書?
頭像被屏蔽
原文章由 kos-mos 於 8-12-2006 09:58 PM 發表
未買者喜訊
涼宮春日的陰謀台版出左啦

咦...早兩日小櫻未Post咗囉...:?:?:?

原文章由 小櫻 於 6-12-2006 07:06 PM 發表
涼宮春日的陰謀...經已出版...:love::love::love:

今集特厚裝...承惠70個大洋...:):):)

小櫻上

原文章由 碇真嗣 於 8-12-2006 10:03 PM 發表

借問聲是不是香港現在是沒有出香港版涼容小說的?
即是道:是香港發售台灣版的書?

基本上..台灣版即係香港版...出版嘅係角川台灣...香港代理係一代匯集(啱啱Check過手上本《陰謀》)

查實台灣版都唔錯吖...

小櫻上

[ 本文章最後由 小櫻 於 8-12-2006 10:37 PM 編輯 ]
順便問句...

大家睇咗《陰謀》...未?

小櫻花咗兩日...响尋晚深夜兩點幾睇完佢...:shy:

感覺係...

有趣!...:DD:DD:DD

真係唔睇到最後都唔知搞緊乜...分分鐘係睇晒都唔知佢搞緊乜...:x:x:x:x

踏入2月...春日突然其來嘅乖巧...

8日後嘅實玖留根據阿虛嘅指示返去8日前嘅世界...

究竟搞邊科呢?...

想知就快啲買本返歸睇啦...:^:^:^

小櫻上...
原文章由 小櫻 於 8-12-2006 10:57 PM 發表
順便問句...

感覺係...

真係唔睇到最後都唔知搞緊乜...分分鐘係睇晒都唔知佢搞緊 ...

我一本都未睇晒...睇到字就想訓=.=''
頭像被屏蔽
原文章由 kos-mos 於 8-12-2006 11:05 PM 發表

勿玩認真~難得糊塗嘛
我冇追post所以唔知

只是見到講下咋

多得在下通報

你睇~
個post又上浮喇

呵呵呵...:x:x:x

查實小櫻都係借啲依...呃翻個Post之嘛...:p:p:p

小櫻上...:DD:DD:DD
原文章由 小櫻 於 8-12-2006 10:57 PM 發表
順便問句...

感覺係...

真係唔睇到最後都唔知搞緊乜...分分鐘係睇晒都唔知佢搞緊 ...

小櫻大大又放毒 ... 出版社應請妳去寫書本封底的宣傳字句.  :)
等我明天去買本, 睇完後再講下感覺.
花了三個晚上看完<<&#20937;宮春日的陰謀>>, 我同意樓上小櫻大大的意見. 如果vol. 4 <<消失>>是整個系列so far的代表作, <<陰謀>> is a close second. 究竟八日後的朝比奈點解會突然出現? &#20937;宮春日的陰謀又是甚&#40637;? 和<<消失>>一樣, 今次又是一個頗成功的偵探小說set up. 美中不足之處是新作小部分的情節 (某些阿虛要完成的tasks) 和故事主線無甚關係 (當然, 讀者會到最後才知道) - 可能作者發覺要設計八天的活動有一定的困難! Having said that, 故事中對長門-朝比奈-阿虛微妙的 "三角" relationship 有一些有趣的處理, 讀者亦會對鶴屋學姊增加認識. 值得一看. :)
原文章由 Ripples 於 17-12-2006 09:36 PM 發表
花了三個晚上看完<<&#20937;宮春日的陰謀>>, 我同意樓上小櫻大大的意見. 如果vol. 4 <<消失>>是整個系列so far的代表作, <<陰謀>> is a close second. 究竟八日後的朝比奈點 ...

小弟本"陰謀"尚未開動:cool::cool:
原文章由 penny24hk 於 17-12-2006 09:59 PM 發表

penny 你今日咁早走~~~?!
你走左之後Hime再出手表演呀~~~~~:)
原文章由 penny24hk 於 17-12-2006 09:59 PM 發表

x 2
仲有n本書等緊我...
原文章由 X-JAPAN 於 17-12-2006 10:00 PM 發表
penny 你今日咁早走~~~?!
你走左之後Hime再出手表演呀~~~~~:)

我呢d銀碼咁細冇乜好睇...