Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] ALE Club House..

blood仔....呢隻整得好鬼靚啊! :handshake:
http://www.onesixthwarriors.com/photo/showphoto.php?photo=63855
原帖由 柯柏文人 於 26-11-2008 10:26 AM 發表

蛇.......您攪到我都想換樓......:45:
不過買唔起"萬景峰"....:55:

9成你都應該得啦
其實我只會揀青衣/荃灣...青衣唔會再有新樓...盈翠都有成十年以上...我就係要新樓可以做到9成先有本事買...2手做7成貴d我都買唔起...:73:
早早:64: ALE
原帖由 bigsnake 於 26-11-2008 10:43 AM 發表

9成你都應該得啦

我之前住過d新樓....老實講...d clubhouse 我同老婆都唔多玩....:80:
保齡...燒烤...私人影院etc.....頭一兩次都試過會玩既...通常咪攞黎招呼下d親戚朋友囉......:(
之後就兩年內都無點過..排隊book又要排一兩個月...(得嗰幾個爐但成個屋苑幾千人爭住book)....:47:
所以我最多都係游過一兩次水....:55:
而且一諗起clubhouse 既area 計埋落實用.....我就覺得好唔抵...:53:  點解我要比$買d 唔屬於我既area....:angry:
所以就止步左.....:67:

原帖由 ekim11 於 26-11-2008 10:49 AM 發表

早啊! ee! :67:
原帖由 柯柏文人 於 26-11-2008 10:56 AM 發表

我之前住過d新樓....老實講...d clubhouse 我同老婆都唔多玩....:80:
保齡...燒烤...私人影院etc.....頭一兩次都試過會玩既...通常咪攞黎招呼下d親戚朋友囉......:(
之後就兩年內都無點過....最多都係游 ...

有道理...:71:
原帖由 ekim11 於 26-11-2008 10:49 AM 發表
早呀...EE
原帖由 bigsnake 於 26-11-2008 11:08 AM 發表

有道理...:71:

what about.....碧堤半島.....? 我住過一排....幾正...幾年貨仔......690呎兩房個廳好大....廚房超長...半新樓黎講算好實用......:$
價錢仲平d(比萬景峰).....都未必做唔到9成.....:67:
有與趣您照打比我條粉皮friend.....叫佢帶您狂睇!:51:

原帖由 柯柏文人 於 26-11-2008 11:00 AM 發表

早啊! ee! :67:

開估....
旦散早早:34: :34:
原帖由 bigsnake 於 26-11-2008 11:08 AM 發表
早呀...EE

早早:64: 蛇蛇
原帖由 ekim11 於 26-11-2008 11:19 AM 發表

開估....
旦散早早:34: :34:

S HEAD SKIN :he:
原帖由 ekim11 於 26-11-2008 11:24 AM 發表
S HEAD SKIN :he:

D...有BALL架......:he:
http://www.onesixthwarriors.com/photo/showphoto.php?photo=22432
原帖由 柯柏文人 於 26-11-2008 11:17 AM 發表

what about.....碧堤半島.....? 我住過一排....幾正...幾年貨仔......690呎兩房個廳好大....廚房超長...半新樓黎講算好實用......:$
價錢仲平d(比萬景峰).....都未必做唔到9成.....:67:
有與趣您照打比我條粉皮 ...

我老婆唔鐘意...話同我果道差唔多(路程)...唔搬好過...:45: