Toysdaily 玩具日報

查看: 8683|回復: 11

教皇薛安•聖衣

頭像被屏蔽
11月28號既tamashi nation有現場發售
頭像被屏蔽
原帖由 聶風 於 24-11-2008 12:50 AM 發表

咁真係需唔需要訂?  因為我不tamashi nation, 而且又收到睡華行優先訂購通知.

放心,到時街貨大把,分分鐘買重平個訂添!:x:x
如果29號先入場,唔知仲有無得買呢 :36:
我都想知有幾多brothers會咁神心等入場即場買佢?
原帖由 red_bull 於 24-11-2008 03:40 PM 發表
我都想知有幾多brothers會咁神心等入場即場買佢?

沒有人回應,即是個個也等街貨。
原帖由 無限之住人 於 24-11-2008 03:58 PM 發表

沒有人回應,即是個個也等街貨。

梗係la....成8舊水wor.....點賣得落
To be honest, the price is very likely to fall than rise, given the historical trend that will be stock everywhere after the 現場發售, and how many die hard fan will buy at this price? :76:
點講呢,我個人覺得距出得有D遲,拖左咁耐先出,咩興緻都攤凍曬喇(最起碼依傢嘅我覺得可買可唔買)。又唔是多D咩,是隻色唔同左,我寧願買隻冥羊再+隻教皇唔咁嬲(起碼重有支架用)。純粹個人意見!!

原帖由 kirin小黑 於 23-11-2008 02:03 PM 發表
11月28號既tamashi nation有現場發售

我想問下地點係咪係海港城ge海運中心呀??
原帖由 steve522 於 25-11-2008 12:14 PM 發表

我想問下地點係咪係海港城ge海運中心呀??

你從海運大廈入會方便些..