Toysdaily 玩具日報

查看: 8009|回復: 13

收到確認信了, 香港魂Nation教皇薛安

今次瑞華行都算快手, 希望真如其言 十一月尾有啦!  :73:

去現場買~~妳開佢盒check 都得~~~(瑞記d sales 好易話為) 可以check 100幾廿盒 岩哂d 驗屍官~~以及完美主義者~~~而寄貨就是q 旦比盒你~~咩野質素冇人知~~一陣好話唔好聽 左左手~~都唔知點好~~~
原帖由 BlackD 於 22-11-2008 11:05 AM 發表
去現場買~~妳開佢盒check 都得~~~(瑞記d sales 好易話為) 可以check 100幾廿盒 岩哂d 驗屍官~~以及完美主義者~~~而寄貨就是q 旦比盒你~~咩野質素冇人知~~一陣好話唔好聽 左左手~~都唔知點好~~~

除左第一隻教皇要親身取貨之外, d限定版行貨我都係郵寄收貨, d 部件我都滿意, 可能我未夠班做高級驗屍官... :shy:
駛乜遮左個數量呀, 張紙比盡咪比你訂3隻

昨晚我都收到信了

原帖由 BlackD 於 22-11-2008 11:05 發表
去現場買~~妳開佢盒check 都得~~~(瑞記d sales 好易話為) 可以check 100幾亄?岩哂d 驗屍官~~以及完美主義者~~~而寄貨就是q 旦比盒你~~咩野質素冇人知~~一陣好話唔好聽 左左手~~都唔知點好~~~

唔士但寄盒野比人, 唔通開部 x 光機透視完冇問題先寄咩?
宜家仲有冇得訂?:?
原帖由 BlackD 於 22-11-2008 11:05 AM 發表

:( 你肯定有得check ??我肯定唔會俾你開盒check ,如果包裝無變,根本無得check
笨大出既野特別係神話都係買果陣有得check下~睇下有無花穩陣D~
笨大所謂既特別版遲早街實有得俾你買既~~:he:
原帖由 聖鬥士JACK 於 22-11-2008 01:27 PM 發表

:( 你肯定有得check ??我肯定唔會俾你開盒check ,如果包裝無變,根本無得check

終極完美主義者, 大有人在, 呢啲人 做人都幾辛苦.
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-80014-1-1.html

原帖由 傲龍未展 於 22-11-2008 11:54 AM 發表

除左第一隻教皇要親身取貨之外, d限定版行貨我都係郵寄收貨, d 部件我都滿意, 可能我未夠班做高級驗屍官... :shy:

"高級"驗屍官? 詳細希望...:handshake:
原帖由 聖鬥士JACK 於 22-11-2008 01:27 PM 發表

:he: 我係對上次電玩展買限定三一(銀色果隻)果陣 都主動開左4盒比我選!!!! 我唔敢肯定今次會開~~不過我有經驗  哈哈
原帖由 龍劍飛 於 22-11-2008 12:54 PM 發表

唔士但寄盒野比人, 唔通開部 x 光機透視完冇問題先寄咩?

可能會有ga~~haha
本人今早已經收到啦!
頭像被屏蔽