Toysdaily 玩具日報

查看: 2709|回復: 13

軍 曹 拉 隊 歎 茶 餐 廳

http://appledaily.atnext.com/tem ... &art_id=6651923

熱 奶 茶 、 紅 豆 冰 、 菠 蘿 油 、 西 多 士 、 乾 炒 牛 河 … … 這 些 港 式 茶 餐 廳 美 食 , 連 現 時 大 熱 的 Keroro 軍 曹 小 隊 都 要 爭 住 來 吃 。
矢 志 侵 略 地 球 的 Keroro 軍 曹 小 隊 , 最 近 被 發 現 身 穿 「 高 達 裝 」 , 「 拉 大 隊 」 到 茶 餐 廳 「 歎 」 絲 襪 奶 茶 、 脆 皮 蛋 撻 等 地 道 美 食 , 難 怪 網 友 「 T 苦 丁 茶 T 」 不 禁 要 說 一 聲 : 「 佢 地 都 幾 識 食 喎 」 。
「 好 靚 , 好 得 意 。 」 「 仿 真 度 好 高 喎 ! 」 「 好 好 的 手 藝 … … 」 「 好 beautiful 啊 ! 」 對 於 這 套 茶 餐 廳 Keroro 公 仔 , 網 友 讚 不 絕 口 。
網 友 Tommy 說 : 「 好 正 呀 , 我 好 鬼 鍾 意 」 L 仔 則 稱 : 「 見 到 菠 蘿 油 同 埋 蛋 撻 好 鬼 想 食 」 藍 澄 則 直 言 想 買 呢 套 「 港 式 茶 餐 廳 系 列 」 迷 你 食 物 仔 。  

好搞笑呀..
這圖好像是這裡的大大拍的:?
我有無記錯??
=.=
兩張相好熟口面.....:?
原文章由 H5N1 於 25-12-2006 07:03 PM 發表
之前post過.

http://www.toysdaily.com/phpBB2/ ... 1349&highlight=

原來係williamhychan大大的~
茶 餐 正
:)

[ 本文章最後由 EMS 於 25-12-2006 07:28 PM 編輯 ]
見報
哈哈
:)
正啊
有冇得william 大大同意架....:what:
好過癮啊!:DD
原文章由 john 於 26-12-2006 12:19 AM 發表
有冇得william 大大同意架....:what:

我諗冇啦,
第1張圖左上角係其他網頁黎,
好可能係有人轉貼去該網頁,
再被生果報轉載.