Toysdaily 玩具日報

[投訴]不合理移貼.

關閉 [複製鏈接]
昨天在這個HK玩具的論壇,貼上我家的魔王相

相片如下:

回家後發現被人幹掉.
幹掉貼子的管理員,發了個信息給我原因:

"論壇內不可有露點相"

請問:
我家的魔王不是女的.
露點又如何?!
此娃Soom 家官相也露點!
http://www.dollsoom.com/shop/step1.php?number=3058

我不明貴壇的審批制度.
我見有很多"谷胸聳股"的女人偶.
貴壇又不處理.
我家人偶雖露點, 但他是男娃, 擺姿正氣
竟作犯規處理!
之前已經張你的貼移回原地, 及在 pm 內說了 sorry, 因為佢太似 女仔, 所以搞錯了. 但你自己又 del 左佢,之後再出 d 個 complain ... 請問你想點呢? thx
閣下是公開處理我的貼.

所以希望閣下公開更正錯誤及 Say Sorry.

公開被幹掉但pm say sorry...........恕不能接受.

Nic

原帖由 nicnic 於 14-11-2008 01:24 PM 發表
閣下是公開處理我的貼.

所以希望閣下公開更正錯誤及 Say Sorry.

公開被幹掉但pm say sorry...........恕不能接受.

Nic

請問我如何 "公開處理" 你的貼 呢? 有問題既貼我們是會需要暫時收起的, 而當發現出錯時亦已經 post 回到原本的地方. 如果你係想我公開 say sorry, 我亦可以. 希望你唔好介意我之前唔會了你的 doll 係女figure 而移了你的貼. 對唔住.
:64:
that is a man???  0_o
:( 的確幾似女仔......