Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: p_lam0730

原來今期giga hobby又加價了...

條 ~~ 我買電激H和HJ都唔Q買佢啦 !!
咪加飽佢啦 !!
無睇好耐
原帖由 hotsummernight 於 12-11-2008 12:45 PM 發表
入面d人係唔係有d 係 TD版主?

如果係, 咁就真係要修改下GIGA D資料. 特別係D 女PVC FIGURE....有D可脫, 係文字上特別HIGH LIGHT , 又有可脫相...當然都係有加D"心心"去掩蓋. 但係本嘢又無警告標語. 可能有小 ...

冇計...無論呢度個度,都總有至少一個正義能...:34:

rubbish...........
原帖由 tf-autobot 於 12-11-2008 01:38 PM 發表
我係7仔買
俾錢時拎36出黎
個收銀"do"bar code時show出晒銀碼係33:p

我都係7仔買, do出來真係36喎:time: :help: :79: :30: :47: :no:
原帖由 穆•拉•布拉加 於 13-11-2008 02:50 PM 發表

我都係7仔買, do出來真係36喎:time: :help: :79: :30: :47: :no:

哈...同我一樣...我係為左印花先係7仔買...唔係就去左ok買啦...有紙巾送...
頭像被屏蔽