Toysdaily 玩具日報

查看: 13008|回復: 36

figma 菲特 yeah ~~再版喇!!!!

十一月上旬再版喇!!!應該有平貨喇掛!!!
http://www.amiami.com/shop/ProductInfo/product_id/98769
唔怪得尋日社團見佢賣@#x甘平
早就應該啦!!!:blame:
應該會再平d,我估....
原帖由 rayliww 於 9/11/2008 19:33 發表
唔怪得尋日社團見佢賣@#x甘平

話唔定同奈葉左唔多都有機:34:
社團平到,晏晝見清淨兩盒......
it is a good news:43:
原帖由 kimo 於 10-11-2008 07:03 PM 發表
社團平到,晏晝見清淨兩盒......

佢應該係放兩盒出來display
原帖由 隱密機動 於 11-11-2008 00:57 發表

佢應該係放兩盒出來display

今日又見到幾盒,不過望左幾次都無買,可能唔喜歡個樣.....
原帖由 kimo 於 12-11-2008 02:04 AM 發表

今日又見到幾盒,不過望左幾次都無買,可能唔喜歡個樣.....

借問現在社團的菲特咩價位?仲有幾多貨?搵日放學過去買先.......:handshake:

原帖由 gundam_ms 於 12-11-2008 13:01 發表

借問現在社團的菲特咩價位?仲有幾多貨?搵日放學過去買先.......:handshake:

個價PM左你,不過關乳姐跳樓中,搞到想入多隻添......不過又諗唔到入多個做乜 :cool:
原帖由 kimo 於 12-11-2008 01:59 PM 發表

個價PM左你,不過關乳姐跳樓中,搞到想入多隻添......不過又諗唔到入多個做乜 :cool:

thx news,小弟在九龍灣上課,但菲特卻不是到處也有貨,我在淘大看到要@&),
差價可用來買漫畫看了....:63:
所以只好找天放學後才去買,順道逛逛太原街...... :35:
話說關二姐一出我便買下,現在的我和你可是感同身受.....:31:
原帖由 gundam_ms 於 12-11-2008 03:17 PM 發表

thx news,小弟在九龍灣上課,但菲特卻不是到處也有貨,我在淘大看到要@&),
差價可用來買漫畫看了....:63:
所以只好找天放學後才去買,順道逛逛太原街...... :35:
話說關二姐一出我便買下,現在的我和你可是感同身受 ...

:( 頭先有線人去左太原街 好似已沽清
原帖由 kimo 於 12-11-2008 02:04 AM 發表

平心而論,喱隻野的面係design得唔係幾好,不過我身為fans,無計啦:love:
可惜的係我個隻個頭頂有一劃橙色:sad: , 可惡的牛油紙:*
原帖由 亞煞玲 於 12-11-2008 05:44 PM 發表

:( 頭先有線人去左太原街 好似已沽清

線人消息是否可靠?:no:
還會再返貨嗎........ :help: