Toysdaily 玩具日報

隻交響詩篇主角機

定價2940日圓(連稅), 香港行貨05年7月出, 因為品質問題, 同年8月才派畀日本, 一度成為死貨, 曾經跳到50港元左右, 估唔到日本YAHOO現在5000日圓都有人BID

05年7月影的舊相

日本玩家REVIEW
http://pony-hp2.web.infoseek.co.jp/NIRVASH.htm
http://members9.tsukaeru.net/ty1_toys/toys/NIRVASHtype0.htm
應該係機戰令到多d人接觸Eureka seveN呢個故事, 有demand自然有人bid....
而家呢隻仲有賣? 我淨係見到其他機, 無主角機 :unhappy:
原帖由 riisdi 於 5-11-2008 08:23 AM 發表
而家呢隻仲有賣? 我淨係見到其他機, 無主角機 :unhappy:

批主角機跳樓貨是上年07年的事, 現在唔覺有
我都有一隻:(
拍賣o既o野有時未必反映到真實情況o既... 咁o岩有一個半個玩家想要、又咁o岩有人放o者...

況且賣 $50 只係香港o既事,  5000 yen 又唔係多...
我個隻d關節好鬆:unhappy: