Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ivykwong1997

我也不幸中了 12吋 1:6的魔咒 ...

我都瀨左野...
由第一隻joker之後就
ironman mark3 > bank robber joker > mark 2 > mark 1
聽日諗住訂埋tdk batman同two face.......
兩隻雙頭scar起碼要萬四囉...:66:
:time: 後追太重皮喇......:70:
p.s.近月真係好多人入依個無底深潭......:o
解釋嘅係, 之前自己買左都唔記得, 再買多一盒返嚟, 到擺哂出嚟至發覺, 因為我都試過..........
買得一隻得一隻...:^
師兄,我又係咁既人...  我入左系列其中一隻,就會短期內勁追返哂d野...:50:

15日內,我由0盒該系列既野,變成十幾盒...:59:

回覆 20# 的文章

原帖由 呂品器 於 18-10-2008 10:48 PM 發表
師兄,我又係咁既人...  我入左系列其中一隻,就會短期內勁追返哂d野...
15日內,我由0盒該系列既野,變成十幾盒...

我同你的心態應該很類似... d 野又驚越黎越貴喎 ...  又加埋今日唔買, 明天買唔返... 即死.

原帖由 lonewolf225 於 18-10-2008 04:08 AM 發表
開盒未??  擺哂出黎睇下啦!

一定有呢有日, predator 隻 ancient 仲未好捨得開.  入境處方面, 異形+predalien 還未取得當地簽証 :63: . 只是偷偷摸摸的影了兩幅, 然後入盒, 再要收埋個盒 :26:  ..... 超煩. 唉... 真羡慕有些大大, 明正言順買sex 女figure 及 怪獸. :)

海關predator : 異形生, 你還未取得簽証, 而家要被驅逐出境 ... :45:

雖然多數人買predator, 但異形的軟膠body, 也做得非常正 ~!

係呀...  今日唔買,聽日買唔倒,後日就上網比多幾成錢買,再比一大舊郵費ship返香港,跟住見個盒崩左唔開心一陣。:x

我抵死,我知。:*
第一次睇 post 咁有共鳴,同是天涯淪落人呀.:help: ...........(不過話雖如此, 買嗰一刻真係好充實 :handshake: )
追舊野....肉痛....追死人...
有大家嘅鼓勵,我會去訂埋mark I:!