Toysdaily 玩具日報

Pinky:st 討論區

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 16-10-2008 10:11 PM 發表

環球返左 , 早知等多日 :Q

入多set溝淡佢 :34:
頭像被屏蔽
原帖由 豪鬼 於 14-10-2008 05:24 PM 發表

where is Round .03 ar?

bought it long time ago n only like this two ...dont like the round 3 "FAT" girl ahahha
原帖由 SK2 於 16-10-2008 10:47 PM 發表

入多set溝淡佢 :34:

見到SK2 係度
我又來吹下水先...

我都係16/f 入左=.= e.....
依幾日都沒時間出去旺角買wow
原帖由 littlehoiyi 於 17-10-2008 10:16 AM 發表

見到SK2 係度
我又來吹下水先...

我都係16/f 入左=.= e.....
依幾日都沒時間出去旺角買wow

咦~~估唔到呢度都撞到你:DD
16/F都算平啦~~我第一SET係在賊船買的...:68:
PINKY:ST @ 第48回全日本模型展

PINKY:ST 誕生5周年了~~:61:

慶祝PINKY:ST 5周年~日本會有應募大抽獎~

A賞 1名 -80cm高既『PK001』:@

圖片來源:http://blogs.yahoo.co.jp/bell_atmark_wind/18166333.html
頭像被屏蔽
原帖由 jim 於 17-10-2008 10:38 PM 發表

抽獎即是唔會買到啦 :o

以前KOF10周年對2P色既不知火+麻宮 都係要抽獎..但都有可能買得到..只係好貴...:68:
不過呢隻80CM PK001只得一隻...有得賣都無咁多錢:50:
:58: 同志

原帖由 教我如何不敗家 於 17-10-2008 10:54 PM 發表
:58: 同志

.

我都有帶過PINKY去迪士尼影相~~^^

隻可動PINKY正喎~:71:
wa! 80cm pinky好想要!!!  

1名, 應該無可能啦....無希望啦....:die:  

50名 special paint Pinky 001 都仲有少少少少少少希望...好大機會會貴過KOF 2P colour吧...
原帖由 教我如何不敗家 於 17-10-2008 10:54 PM 發表 :58: 同志 

你d女女相好靚呀!
我都好想帶佢地出街影!!
隻可動係點樣樣? 大大有無多d相分享呢^^?
原帖由 yui_style 於 18-10-2008 12:55 AM 發表
wa! 80cm pinky好想要!!!

1名, 應該無可能啦....無希望啦....:die:  

50名 special paint Pinky 001 都仲有少少少少少少希望...好大機會會貴過KOF 2P colour吧...

KOF 2P應該都唔止50對咁少..但都差不多要一千銀一對...真係唔洗諗了:ice: