Toysdaily 玩具日報

JAM Project香港演唱會~~JAM Project HK Live 08

原帖由 joelai2005 於 7-10-2008 11:38 PM 發表

張問卷都唔知交去邊:56:

出門口就有人收啦. :x
今晚好正,雖然音響差左d,但無損熱血
影山話 TODAY IS FINE時笑左,仲有遠滕話 DRAGON BALL 唔係 "Z"係"GT"果時都好搞笑:DD
我細佬抽中左明天聚會:46:,我已經叫佢攞哂屋企d JAM CD同 DVD去:71:
原帖由 Felix_Dev 於 7-10-2008 11:50 PM 發表

...一有依郁就唔該出聲啦. :(
我嚮金鐘Stand-by o架啦. :x

我都想知幾點機啊:unhappy:
原帖由 lowbcousin 於 8-10-2008 12:38 AM 發表

我都想知幾點機啊:unhappy:

未知道.
朋友話上年都係完o左之後有人問先知...:(
原帖由 Felix_Dev 於 8-10-2008 12:52 AM 發表

未知道.
朋友話上年都係完o左之後有人問先知...:(

想問知道既大大會係呢度講嗎?:unhappy:
原帖由 lowbcousin 於 8-10-2008 12:58 AM 發表

想問知道既大大會係呢度講嗎?:unhappy:

好似唔嚮度. :(
今次JP演唱會很成功,冇冷場很熱血....:$
遺憾的是冇左隊 live band同埋自己唔熟D歌,所以冇咁投入囉!!:unhappy:
熱血過後&戰利品風褸,T恤,CD,名信片! :D

新消息,我細佬去簽名會前打左返來,jam 會在 12點鐘機場 terminal 1 離去
原帖由 bananaman 於 8-10-2008 09:25 AM 發表
新消息,我細佬去簽名會前打左返來,jam 會在 12點鐘機場 terminal 1 離去

都想欏簽名....可惜要上班無緣追星~~~~~:help:
:71: 真係一個無得彈既演唱會...
:34: 佢地周不時提起z, 又成日扮兄貴, 之後話要介紹特別嘉賓, 有一刻妄想係水木一郎...(完全係妄想...)
想知點解會有星矢攤檔, 其中一個主辦機構擺既??
:73: 超抵, 買左星矢同獅子座雕像, 因為臨入場買, 佢竟然只售八草一隻...
無打機戰戰..........所以未聽過D歌~
不過都好熱血~~
徐了音色外.......其他都perfect
原帖由 Quentin 於 8-10-2008 06:24 PM 發表
徐了音色外.......其他都perfect

你好呀﹐我係今日帶cybaster既人呀:36:
原帖由 gundamrx782 於 8-10-2008 06:38 PM 發表

你好呀﹐我係今日帶cybaster既人呀:36:

哈哈哈......重有這個師兄呀........

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-76666-1-1.html

nice to meet you............:65:
hello,我知你地係邊個,但你地可能認我唔到,我係細佬幫我簽到no border DVD果個,心口寫住個武字果個肥仔呢:)