Toysdaily 玩具日報

查看: 14947|回復: 11

唔該我想要TOYC的地址...

唔該我想要TOYC的地址...因為有野想買...都幾急的...請問TOYC的地址/網址邊度可以搵到?thx

另外北角新都城個間係咩公司?
鑽石山廣場三樓?
除o左鑽石山外、奧海城同旺角潮流都有。
原帖由 合體玩具迷 於 30-9-2008 04:39 PM 發表
除o左鑽石山外、奧海城同旺角潮流都有。

旺角太多人,好快俾人買晒,我想問北角新都城個間係未toyc??
原帖由 p_lam0730 於 30-9-2008 04:55 PM 發表

旺角太多人,好快俾人買晒,我想問北角新都城個間係未toyc??

葵芳新xx都有間
原帖由 p_lam0730 於 30-9-2008 16:55 發表

無錯, 新都城百貨內的是TOYC
想問 旺角"潮凸" 幾多樓, thx
原帖由 andrewchan0079 於 1-10-2009 08:24 PM 發表
想問 旺角"潮凸" 幾多樓, thx

潮突的已結業

奧海2期地面/鑽石山廣場3樓/megabox的一定健在
北角/葵芳的唔清楚

電話打1083問鑽石山toyc,因好似得哩間有登記
奧海城2期地下,葵芳新都會4樓,將軍澳東港城,
鑽石山荷里活3樓,mega box 9樓,北角新都百貨,銅鑼灣世貿6樓
thx
頭像被屏蔽
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-823-1-1.html

T.O.Y.C. (Toys Of Your Choice)
北角 英皇道 416-425號 新都城百貨 1樓 電話: 2811 3212
& 鑽石山地鐵站 荷里活廣場3樓339號舖 電話: 2110 1482
& 葵芳 興芳路233號新都會廣場4樓406號舖 電話: 2610 2683
& 將軍澳中心
& 奧海城二期地下G19號舖 電話: 2273 4389