Toysdaily 玩具日報

查看: 16527|回復: 13

珍藏拍攝2---美版恐龍戰隊

恐龍戰隊係90年代初以恐龍為題材的戰隊特撮.
當中最正ge係所有恐龍都可以進行大合體,哈哈.

呢套係小弟細細個最鐘意既戰隊...:43:
唔知而家仲有冇有關既產品買呢?:59:
我都有呢隻:shy:
細個覺得恐龍戰隊個故事真係好正
但係美版power rangers 完全無內容不知所謂:angry:
呢套野係戰隊史既高峰期,GO GO POWER RANGER唱到街知巷聞
美版的故事~完全係冇內容的!!!!!
冇記錯~入面有個壞肥仔好乞人憎!!!!!:*
$725 :p

我都bid左佢隻無敵將軍黎粗玩 :he:
仲差一隻wor~:58:
GOOD!:handshake:
呢套戰隊我都好鐘意,本來有一個大陸版,但之後不知所蹤...

講講下,我仍然記得亞視播過,恐龍戰隊的歌...
在歌中,「魔女」巴多娜在說: 「I hate the power ranger! I hate the power ranger! Ae hea hea hea hea(奸笑聲)!!」
狂龍鎧撒~

:71: 正

回覆 9# 的文章

下............美版恐龍好似係tvb
我小時候也有,不過不小心保存,最後送回堆填區
:70:
我都有隻個時ge 港板∼∼e 家仲搵緊隻狂龍海殺∼:unhappy: :unhappy:
原帖由 神王 於 9-9-2008 23:45 發表
下............美版恐龍好似係tvb

Incorrect~~  TVB showed the Japanese Ver.~~