Toysdaily 玩具日報

TF Movie路障Premium透明車窗版見街

終於入到路障Premium,
仲要係半價,即影即貼,
黎個簡單介紹先

車mode比舊版多左好多Marking, 完全重現電影中真實個樣

車頭:643上面同另一邊多左銀色Detail, 見返2大銀點,好似點睛咁掂

大細後窗多左灰同漸變灰藍,多返車尾ge 643, 銀色死氣候同車牌上色
兩側多左紅燈detail,仲有911同643 Marking tim

原本車門磨沙銀同定風翼白色POLICE字樣轉晒做電鍍銀

連Frenzy仔D色都實左,對眼ge紅色鮮D,深D

Robot Mode方面,面相有好大改進,
多左好多銀白上色,比舊版全神好多,
身方面改變不大,只係腰部多左幾間銀色

後面同手臂就分別好大啦,扮得好仲可以幾型

當然,正面都可以啦:victory:
不過想順便補充下好多變型好易漏ge Detial
1. 膊頭係可以180度轉之後向外反;
2. 腳尖上係有知小勾向上剔ge;
3. 手指係可以同後面部份分開ga,變晒先似電影入面ge路障

唔知大家有冇發現,Premium車窗點解係全透明:lol
而唔係有漸變色頭皮?好簡單,問舊版'長借'囉;P  
方法好易,就係拆螺絲,效果有幾好,有相為證

大家俾D意見丫,多謝欣賞

很正!!請問大大在那裡買啊??可以話我知嗎?
原帖由 打火機 於 9-9-2008 00:17 發表
很正!!請問大大在那裡買啊??可以話我知嗎?

我係bid返黎ge,
社團同MK都應該有,
不過提提你有頭皮係爭少少
原帖由 vincent0410 於 9-9-2008 12:37 AM 發表

我係bid返黎ge,
社團同MK都應該有,
不過提提你有頭皮係爭少少

你隻車窗係自己改?
原帖由 p_lam0730 於 9-9-2008 10:03 發表

你隻車窗係自己改?

內文已經講左,
係用舊版車頂裝上去ge
頭像被屏蔽
原帖由 K@213 於 11-9-2008 00:25 發表
呢隻唔錯,不過手工一般,好多隻車門上色都有污點

所以bid到半價真係抵玩:)