Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 電擊小伙子

有冇人有睇學園默示錄

原帖由 電擊小伙子 於 11-9-2008 09:58 PM 發表

其實我覺得孝真係好型:71:
我最like第一二期封面
大大你睇左第20話未
聽說第21話係特別篇:61:

小室唔型又點會有咁多女人睇上佢?:71:
或者因為小弟係眼鏡娘既支持者, 覺得高城雙親都好型!可惜佢地 9 成已經變左喪屍...

我諗你應該係指番外特別篇, 佢係交代第一卷 act 1 同 act 2 中間
學校突然混亂時, 高城 + 肥仔平野 走難途中所發生既事 (搵到釘槍前)
不過全段得果短短 8 頁左右... 就連我呢 d 高城 fans 都覺得係可有可無既 side story :55:
原帖由 EvilCat 於 12-9-2008 08:22 AM 發表

小室唔型又點會有咁多女人睇上佢?:71:
或者因為小弟係眼鏡娘既支持者, 覺得高城雙親都好型!可惜佢地 9 成已經變左喪屍...

我諗你應該係指番外特別篇, 佢係交代第一卷 act 1 同 act 2 中間
學校突然混亂 ...

高城會長好燃!!!!!!
型到爆:79:
佢變左喪屍會好難打下:68:

特別篇方面我就唔係咁清楚
我係20話個結尾個到睇
唔係好知會講咩
but大大你講個個特別篇係點
好似冇睇過咁:56:
原帖由 電擊小伙子 於 12-9-2008 11:28 PM 發表

but大大你講個個特別篇係點
好似冇睇過咁:56:

佢正正就係電兄你所講, 起 act 20 最尾尾題及既特別篇
係講第一卷 act 1 同 act 2 中間既事, 簡單黎講係以高城為主角既 act 1.5
不過既然你未睇, 小弟亦不宜講得太詳細, 免得你睇時失去新鮮感  :)
原帖由 EvilCat 於 12-9-2008 11:57 PM 發表

佢正正就係電兄你所講, 起 act 20 最尾尾題及既特別篇
係講第一卷 act 1 同 act 2 中間既事, 簡單黎講係以高城為主角既 act 1.5
不過既然你未睇, 小弟亦不宜講得太詳細, 免得你睇時失去新鮮感  :)

哦~
明白明白
大大你係係邊到睇
我都好想睇睇
如果係上網睇既pm 條link比我ok?:73:
thx cat兄
唔該晒cat兄
我之前搵極都搵唔到
好彩e家睇到
but個8頁真係有冇都冇所謂
冇咩特別野講
最正都係第一頁個個毒島學姊
把我殺死了:43:
我也覺得好好睇

我只看到20話的英文版, 請問邊到有得睇, 可否pm網址給我?

謝謝
有冇大大知道有新既一集未呀:79: :79:
好想睇呀!!!!!!!:79: :79: :79: