Toysdaily 玩具日報

咸蛋超人吹水專員公署

原來有分日版同港版ga?真係唔知
內山超人再一入,呢隻2xx,平之前個D一半咁滯,好抵!
早知隻紅Meros吾買住,留番依家先買就正啦..........:no:

革命尚未成功,仍需繼續努力..........:!
How come you could always get them at such a good price :*
原文章由 Fukuiraptor 於 7-3-2007 09:49 AM 發表
How come you could always get them at such a good price :*

X 2~~~~~~~~~~ :*

Anyway, congratulation to u again!  :shy:
原文章由 Fukuiraptor 於 7-3-2007 09:49 AM 發表

我有好多玩具買貴左你唔知呢...........:die:

舊物.....見到咁正........立即比錢.......
在這電腦發達的時代,再難有這樣風格的畫師及產品推出了.......:love:

點樣入隻超獸U呢
去到邊都話冇貨
原文章由 pokwan 於 8-3-2007 05:19 PM 發表
點樣入隻超獸U呢
去到邊都話冇貨

係咪呢隻?早幾日見"啞苦"仲有.........
呢4隻有冇入呢...........:^

[ 本文章最後由 koma_rider 於 9-3-2007 01:36 PM 編輯 ]
哈哈.....終於比我買番邱福龍套超人迪加漫畫啦.........:$

原文章由 cocoEXE 於 10-3-2007 11:30 AM 發表
好懷念邱福龍套超人迪加漫畫,,我從前有1-3期,記得有兩期打巴魯坦,集碟是甚麼

隻碟係製作特輯....原來"龍哥"把聲好好聽架,,,,,,,:love:
新版超人の父,超人の母及80岀咗喇...........:)
新模造型好靚,但油功就......揀咗好多隻都吾掂................:no:

温韾提示:旺角賊船新店個價貴D(超人價),去舊個兩間賊船買平D.....:^
超人之母靚過舊版好多~ 掂~!
原文章由 人仔貓 於 17-3-2007 05:35 AM 發表
超人之母靚過舊版好多~ 掂~!

超人之母對眼吾多掂...........:cool:

貓兄......等你的 re-paint 版本啊.............:^

[ 本文章最後由 koma_rider 於 17-3-2007 01:10 PM 編輯 ]
原文章由 koma_rider 於 17-3-2007 09:29 AM 發表
超人之母對眼吾多掂...........:cool:
貓兄......等你的 re-paint 版本啊.............:^

我真係有咁"諗"過,不過唔知"排期"到幾時...

Renew版UHS造型與眼部(上色)的質量一直都不成正比...
只是現在連頭部僅如花生般大小的扭蛋都用透明部件,
UHS仲係都要hold住hold住無非係想再出新版cap多一趟水而已......
舊個兩間賊船喺邊ga呢?