Toysdaily 玩具日報

聊天一問, 你認為出得最好的HCM-pro是??

原帖由 garykuga 於 31-8-2008 11:45 PM 發表
沙撒比,new gundam,格魯古(勇士),雷姆,魔蟹,acutally,UC系列......:35:

可是UC系列沒有新野推出好耐了.
原帖由 kinkit_666 於 1-9-2008 18:50 發表
#23-01 Z-Gundam
#48 - Hi Nu
#SP-001 Sazabi
:36:

Agree! 3隻我都有
Green Driver Z Gundam & 阿斯曼 also good:45:
exia...... 可動性高.....:DD
紅彗星馬沙專用/卡斯巴爾·雷姆·戴肯專用 ONLY
沙煞比簡直係正
仲有00 天人5子都唔錯
我唔買 SP 的:!
但都覺得 SP 沙鴨髀 QC 好正 (幫個 fd 買過黎)

計動作幅度同靈活性我會投雷射大炮同阿佳一票~
兩隻都可以擺好多動作

00 五子亦都好滿意
係幾個實物化既系列當中仍然有動畫o個種瀟洒感覺既一個
原帖由 kui 於 16-9-2008 11:11 AM 發表
我唔買 SP 的:!
但都覺得 SP 沙鴨髀 QC 好正 (幫個 fd 買過黎)

計動作幅度同靈活性我會投雷射大炮同阿佳一票~
兩隻都可以擺好多動作

00 五子亦都好滿意
係幾個實物化既系列當中仍然有動畫o個種瀟洒感覺既一 ...

00 五子:?:?:? 00 唔係得4部的ma:?:?:?
金屬色沙剎比   &   hi nu
原帖由 小英 於 16-9-2008 11:17 發表

00 五子:?:?:? 00 唔係得4部的ma:?:?:?

肥仔德計兩隻嘛~
我入左兩盒, 兩隻一齊玩~:)
hi new
原帖由 kui 於 16-9-2008 09:54 PM 發表

肥仔德計兩隻嘛~
我入左兩盒, 兩隻一齊玩~:)
咁都得-.-.... 同no. 的=.=""
鐵人式:71:
原帖由 史太林 於 17-9-2008 00:08 發表
鐵人式:71:

陸上型真係正, 有埋長距離型 parts
唔知佢幾出桃子型呢~
不過我更加想出 Flag
原帖由 Douglas.M.Saint 於 1-9-2008 12:17 AM 發表
SP Sazabi and EXIA.  Another one is RE-GZ!  All over 90 marks for me!  :71: :71: :71:

大大, 就憑閣下呢一個 post, 小弟就係 肥脆 用靚價買左 HCM pro 既 靈格斯!!

先講 the best of HCM pro, 當然係 SP sazabi 喇 ~
人生 3nd 隻 HCM pro

先前對呢一個系列無咩好感...  
因為之前買左 簡單版seed既綠渣古 + 紅魔蚧,  質素就...  唉 ~

講番 靈格斯....  一個字: 正 !!
小弟有 MG  + MIA, 但最正係呢一個系列
外型好, 手工唔錯, 唔鬆散, 飛機合體之後都好實淨 !!
而且加上 肥脆 既 靚價, 買呢盒HCM pro, 好過 買盒蛋玩 喇 ~