Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的收藏 (立立雜雜 - P.18)

大大,世界杯吉祥物86年是墨西哥的,你個個係90年世界杯至真。
原文章由 黑馬騮 於 2-2-2007 12:36 PM 發表
大大,世界杯吉祥物86年是墨西哥的,你個個係90年世界杯至真。

係喎, 攪錯咗, 多謝提示!
Great collection ar!!! I like the Slam Dunk figures!
頭像被屏蔽
原文章由 玩具狂人 於 5-2-2007 03:17 AM 發表
我住在山倉,10多年嚟嘅收藏都好想擺曬出嚟,不過冇錢買樓......我都等緊呢一日.

祝兄台你早日願望成真!!

原文章由 Douglas.M.Saint 於 31-1-2007 10:41 AM 發表
So enjoy to seeing your new pics again!  Thx and keep his spirit!  :)

德哥叫到, 當然要做吓嘢 :he:

[ 本文章最後由 TL 於 9-2-2007 01:27 AM 編輯 ]
聽日放假, 今晚OT影相 :p

馬輝同明美合照 :

咸超大膠, 入埋隻吉田呢個系列就收工 :

下次補番D超合金 :he:
Zoffy~~~~~~~~~~~~~~ :)  My best favourite!  :)
Gene, 唔好忍喇, 入埋佢啦 :DD :^

[ 本文章最後由 TL 於 10-2-2007 09:19 AM 編輯 ]
換吓口味, 以下係小弟保留咗20多年嘅王小虎雷電神腿10式海報 :he:

加送三皇海報兩張 :

啲相影得粗糙, 請多包函, 有機會(得閒的話)scan咗佢再post過 :sleep:
Nice collection ar TL大大
Some of the 王小虎's stuffs I've had before but most of them were lose somehow...  :sad: :sad:
唔忍唔得

[quote]原文章由 TL 於 10-2-2007 01:02 AM 發表
Gene, 唔好忍喇, 入埋佢啦 :DD :^
啊小虎之後好似仲有一式,係踢5腳,但用完呢招之後就會冇晒力,所以個敵人一定要俾佢踢死,如果唔係啊小虎就會反過黎俾人雞姦而死
原文章由 gene 於 13-2-2007 04:42 PM 發表
唔忍唔得

儲錢娶老婆?? :DD

原文章由 gene 於 13-2-2007 04:44 PM 發表
啊小虎之後好似仲有一式,係踢5腳,但用完呢招之後就會冇晒力,所以個敵人一定要俾佢踢死,如果唔係啊小虎就會反過黎俾人雞姦而死

你講果招應該係降龍十八腿最後一式 --- 霹靂狂龍
放假砌咗呢盒舊模型, 由於係10幾年前出品, 啲接口位比較差, 雖然話會着燈同發出潛水聲, 但我冇打算試, 亦唔打算上油, 就咁睇吓算....

同各位懷舊吓 :he:

祝大家豬年一帆風順、乘風破浪、水到渠成 :DD

[ 本文章最後由 TL 於 24-2-2007 09:41 PM 編輯 ]
Inspire 今次出呢隻電子分光人真係好得, 質素好高, 值得推薦 !!

同時入到隻30週年大膠, 內附mousepad + 長方型CD-ROM :he:

同隻Inspire版放埋一齊, 唔錯!  但企喺Marmit電光科學人側邊, 啲身型就差咗啲.... :p

大合照 :

今期HJ提到2月25日出一款30cm硬"浦士", 可以留意吓.

題外話, 上星期入倉揾番隻老虎, 同獅子丸合照一張 :

另外, 終於忍唔住入咗電王700Yen....

:sleep: