Toysdaily 玩具日報

查看: 43062|回復: 28

SCM EX 蛇腰高達~~站立在大地上~~多圖

此系列外型好特別...可動性好高...我覺得好玩過MIA及REVOLTECH...擺D POSE可以好形~~只係夾口位明顯左D..

起動~~

蛇腰高達~! 站立在大地上~~

初戰~~

裝備有雙劍,配鎗,火箭炮,盾牌....

活動力一流~~可以擺到多款經典POSE~~

真係好鬼有形~~

同一SET的渣古...

身形肥肥矮矮...好有安彥風格~~

買唔到PART 1隻紅彗星...搵佢扮住先~~

上一PART的老虎.....而家先得閒同佢影相....

原本冇鞭跟...哩條係借EMIA的黎頂檔....

扮黑色三連星...

我好鍾意哩個系列..希望可以出晒一年戰爭的所有機體~~

謝謝觀看~~~
U are killing me ,......when I arrived at MK this evening, they're already all gone >_<
well, the one I really want to get, is the next GM !
原帖由 WalkerMachine 於 27-8-2008 01:30 AM 發表
U are killing me ,......when I arrived at MK this evening, they're already all gone >_<
well, the one I really want to get, is the next GM !

真係賣得好快...我星期一晚買...老闆話返左貨一陣已經賣左6 SET...

GM我想量產...但好似係短款...長款係G-3...要硬食多一隻G-3先可以多一隻GM...:26:

另...各大大若想問價,請移玉步 價格區 THX~
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-73133-1-1.html
太過正斗喇真係, 買隻老虎之後玩到唔停得手:34: 但點解隻眼唔轉得:53:
高達興趣唔大, 等緊GM:71:

來了~~真係好正!
原帖由 特級豉油 於 27-8-2008 02:08 AM 發表
買隻老虎之後玩到唔停得手:34: 但點解隻眼唔轉得:53:  

係嘍...渣古反而得....
SCM的GM幾時出?:43:
係播有無單買呢隻渣古?:43:
條腰吸引到...:(
樓主.//部GUNDAM多唔多軟膠部份呀.....
到底呢&#20010;系列&#22021;溶&#33014;情&#20917;&#28857;&#26679;啊??听&#35762;&#20010;月&#26102;&#38388;就溶晒。。。。5知真定假∼∼:55:
原帖由 MAX 於 27-8-2008 01:59 發表

真係賣得好快...我星期一晚買...老闆話返左貨一陣已經賣左6 SET...

GM我想量產...但好似係短款...長款係G-3...要硬食多一隻G-3先可以多一隻GM...:26:

另...各大大若想問價,請移玉步 價格區 THX~
http: ...

請問貨量多嗎?
前日我也問過船仔,佢地話賣晒...... 我冇落mk其他地方睇
因為這個系列其他地方唔見有得賣
渣古 :71:
原帖由 com1010hk 於 27-8-2008 02:37 AM 發表
SCM的GM幾時出?:43:

11月尾
max 大, 你d 相好殺食... :52: :52: