Toysdaily 玩具日報

查看: 22724|回復: 23

[玩具報告] 機甲創世記 - D.M.S. 專用"莫斯比達"機車及裝甲服模組

鸚鵡到訪, 終於可以為我心愛的玩具拍照了~~~~~~~~~~~:43:

Megahouse 版 VR-052F 我最不滿的是水口位處於頭盔口部............ 對於完美主義的我是完全不能接受!!! :53:
故兩部 VR-052F 皆以 1000 號沙紙打磨, 而特別版待磨好後再補回光澤黑色. 我, 滿意了!  :71:

特別版的貼紙全須要進行飛邊, 才可貼在我的專用"莫斯比達身上.  老實說, 只有十分喜歡的機体我才會把他轉作紅肩頭的.  :shy:

值得一提的是特別版的頭盔是經過改良的.  Stick 的頭盔原本是蓋不上的.  特別版則解決了這問題!  :71:

So tried to type a lot of Chinese............ And now share my photos now!  :77:

EXTRA~~~~~~~

黑色 .... :55: 你好野 ... 我敗 .... :die:
正!!!!!!!!!!:71: :71: :71: :71: :71:
不過,大大你既 cms 電單車既 "胸燈" 仲沒反轉喎:p
原帖由 gokinman 於 22-8-2008 08:15 PM 發表
正!!!!!!!!!!:71: :71: :71: :71: :71:
不過,大大你既 cms 電單車既 "胸燈" 仲沒反轉喎:p

:50: ................. :(
頭像被屏蔽
MH mospeada 真係買唔落手....
:66:  Hahaha...... D.M.S. big big, same as me, u use 小蒙恬.....
呢隻黑得幾毒,加埋Doug專用紅肩又真係sharp醒哂~
原帖由 tonyakc 於 22-8-2008 09:23 PM 發表
:66:  Hahaha...... D.M.S. big big, same as me, u use 小蒙恬.....

小蒙恬小隊成員報到:65:
頭像被屏蔽
原帖由 Macross. 於 22-8-2008 09:21 PM 發表
MH mospeada 真係買唔落手....

咁邊隻先買得落手?:67:
:66: :66: :66:
頭像被屏蔽
原帖由 Douglas.M.Saint 於 22-8-2008 07:51 PM 發表
鸚鵡到訪, 終於可以為我心愛的玩具拍照了~~~~~~~~~~~:43:

Megahouse 版 VR-052F 我最不滿的是"水口"位處於頭盔口部............ 對於"完美主義"的我是完全不能接受!!! :53:
故兩部 VR-052F 皆以 1000 號沙紙打 ...

點解少左個人?:?

咦,點解唔影"裝甲服"mode?
原帖由 shiine 於 22-8-2008 10:13 PM 發表
點解少左個人?:?  

Casue no extra money to buy Lay............. :(

原帖由 WalkerMachine 於 22-8-2008 10:17 PM 發表
咦,點解唔影"裝甲服"mode?

Next sharing will be ARX-8, 武者. 摩亞屈, Volk SRWOG - 028 and Phycho Gundam MK-II............ :(

Hope can take Armor Suit mode this week............ :shy:
For me, 最不滿 megahouse  裝甲服 mode is not as fit as the CM one :53:
頭像被屏蔽
原帖由 DrChanBlackJack 於 23-8-2008 02:52 PM 發表
For me, 最不滿 megahouse  裝甲服 mode is not as fit as the CM one :53:

有問題咩? 我唔覺喎......:x

原帖由 DrChanBlackJack 於 23-8-2008 02:52 PM 發表

My friend!  Will get 1/10 later?  :71: