Toysdaily 玩具日報

【扭蛋】SD Gundam Full Color Custom 1∼20大合照

我起初見full color custom出得好好而且好吸引 先儲一套一套咁儲
點知佢出得越來越冇誠意 自13彈出蛋蛋系列後 d色上得越來越少
仲要出埋d返炒之前出過的透明版....光大正明咁色都唔洗上:70:
不過都買左1~19彈 唯有買埋20彈齊套算:42:
頭像被屏蔽
:@ 勁
儲左幾耐
原帖由 LRBunny 於 21-8-2008 02:47 PM 發表

果個 sd gundam 帖唔覺唔覺都出左好耐了
在圖中見果陣右下仲有一格位空左仲可以放 sd gundam
依家個櫃已經爆哂
show 唔哂出黎
有 d 要入盒了....:56:

show ur recent display la
我記得我97年開始買人生第一套蛋就係sd蛋 part 3
儲左11年套套都有入
SD Gundam Full Color Custom 20
可能係最後一作:o
我D舊ge sd蛋有d膠好似溶溶地咁仲要痴手@@
可以點解救
頭像被屏蔽
原帖由 LRBunny 於 21-8-2008 09:59 AM 發表

我有齊~~~:43:
?t=1219283803
?t=1219283815
http://i89.photobucket ...

真是相當利害,我想要在第一排的 GP03啊,請問在那裡還有得買呢?
我有∼我以前就咁啱扭中咗GP-03:43:
原帖由 乳豬仔 於 21-8-2008 01:38 PM 發表
睇住佢衰落,越出越細隻、越出越少色:80:

悲哀x2
自1997年由part 1開始儲,
中段也曾縮小了扭蛋size,但改良部份可動,
仍可接受,到part 62結束.
跟住SD Custom part 1延續,
賣點可動,還推出了不少我喜歡的MSV角色,
近幾part偷色,縮水嚴重,
新和舊泊在一起比較size實在令我嘩然!!
又索性出透明版唔哂上色,
實在不能接受,已經放棄了這個系列.
我有齊~~~
LRBunny 發表於 21-8-2008 09:59 AM

近期有興趣搵返 0079 - 08小隊的sd 扭旦
有無大大知香港邊到仲有得賣呀?

現時二手sd 扭旦係油麻地, 旺角等主要商場已開始絕跡...................
頭像被屏蔽
I miss this line. Please give me back the AGE, Unicorn and OO.............:56:
到而家都仲未知d full color custom既合体gundam點合:80:
有冇人知道Full Color Custom 1∼20既合体gundam既合体方法?