Toysdaily 玩具日報

RAH 220 .....Stronger......下隻飛天有無消息?

回覆 2# 的文章

各位大大, 知否RiderMan, 即係4號,會否再版?:? :? :?
原帖由 KamanRider 於 17-8-2008 10:43 發表
各位大大, 知否RiderMan, 即係4號,會否再版?:? :? :?

應該幾難...:80:
哈 ... 我o個隻怪金剛仲未拆啤膠紙呢 :34: :34: :34:
好正~ 我欠 NO.4 同 假2 呀, 因無素體, 大大你個素體在那得手的~
原帖由 龍珠迷 於 17-8-2008 17:47 發表
好正~ 我欠 NO.4 同 假2 呀, 因無素體, 大大你個素體在那得手的~

唯一解決方法就係買多隻新一
一號 有三隻係一樣的, 只係頸巾 和 長靴 顏色唔同, 都幾騙人啊! :50:
原帖由 好過去搶 於 17-8-2008 17:53 發表
一號 有三隻係一樣的, 只係頸巾 和 長靴 顏色唔同, 都幾騙人啊! :50:

大大...其實不是騙人,一號有三隻是有好多不同的:78:
新一 vs 舊一...頭部、腰帶、手套及長靴是完全唔同
新一 vs 假一...假一眼部有黑色圈,認真望是獨有的
新一 vs 新二...是最多相同處,唯一是件衫褲

後記 : 舊一 和 舊二 我反而是最後才購入感覺如下 :
          頭部 : 各別不同
          手套 : 舊一及舊二相同,但與 新一及新二不同
          長靴 : 舊一 及 舊 二 各有不同之外,其實與新一及新二也不同
          腰帶 : 舊一是獨有的...
          舊一真係好正:52:

原帖由 大舊金 於 17-8-2008 17:48 發表

唯一解決方法就係買多隻新一

我也是買多隻新一取其body:78:
原帖由 幪面超人Gatack 於 17-8-2008 17:29 發表
哈 ... 我o個隻怪金剛仲未拆啤膠紙呢 :34: :34: :34:

對我來說 : 無拆的密封盒玩具只是一個盒:oh:  
大大為什麼唔釋放怪金剛出來??:45:
原帖由 影武者 於 17-8-2008 06:50 PM 發表

英雄所見略同:36:
如果一直唔開盒就當自己擁有左,
咁不如一開始就只買個盒:67:
原帖由 影武者 於 17-8-2008 06:50 PM 發表

好 ..... 擇個吉日比佢見o下我先 :34: :34: :34:
前面的路可真漫長啊............................:74: :^
原帖由 幪面超人Gatack 於 18-8-2008 12:51 AM 發表

好 ..... 擇個吉日比佢見o下我先 :34: :34: :34:

拆出离先发现

件衫溶左:ice:

:DD
JUST吹水
如果我有一隻怪金剛, 放出去換四、五12吋仲好, 當然如果齊人的就唔放
原帖由 布歐 於 18-8-2008 05:53 發表
如果我有一隻怪金剛, 放出去換四、五12吋仲好, 當然如果齊人的就唔放

rah 220  怪金剛最多只換到 1 隻至 2 隻 12 吋 :(