Toysdaily 玩具日報

RAH 220 .....Stronger......下隻飛天有無消息?

RAH 220 Kaman rider Stronger 一入 (多圖)天在呼,地在喚, 人在撕吼,
打擊惡勢力的我呼喊著, 我是正義的戰士.
我的名字是 Kaman Rider Stronger

榮光之六人 ......殘念 !
原帖由 龍珠迷 於 11-9-2009 03:44 發表
RAH 220 Kaman rider Stronger 一入 (多圖)天在呼,地在喚, 人在撕吼,
打擊惡勢力的我呼喊著, 我是正義的戰士.
我的名字是 Kaman Rider Stronger

http://img13.imageshack.us/img13/5463/dsc03496j. ...

係就係貴d...但只得人,中間欠了阿四,不能稱榮光...不如一不做,二不休 啦...:^

另RAH 220 似乎無乜聲氣,飛天無蹤影,唔通到強人已是完結...:cool:

原帖由 影武者 於 12-9-2009 10:44 PM 發表

係就係貴d...但只得人,中間欠了阿四,不能稱榮光...不如一不做,二不休 啦...:^

另RAH 220 似乎無乜聲氣,飛天無蹤影,唔通到強人已是完結...:cool:

i don't want rah 220 is over ~ no.4 is highest price, i believe it will not higher than now ~ so i choice wait ~~~
又靜靜雞分享下隻Repaint左既城茂同埋其他兄弟先~

......希望220會繼續生產落去啦~:help:

謝謝觀看:64:
PS.當然係請勿轉貼啦;雞拿咁大隻字啦喂~
原帖由 rarityraider 於 20-9-2009 17:06 發表

... ...

:73:
原帖由 rarityraider 於 20-9-2009 05:06 PM 發表

... ...

:50: 真係好正~ 攪到我無買人形都有所心動
原帖由 龍珠迷 於 19-11-2009 02:21 AM 發表

買la :75:買la :75:買la :75:

原帖由 龍珠迷 於 19-11-2009 02:21 AM 發表

買啦~買啦~:75:
人形都好好玩架, 我最近仲自己攪緊隻人形結城丈二添, 遲d攪掂再分享啦~
原帖由 rarityraider 於 19-11-2009 17:31 發表

買啦~買啦~:75:
人形都好好玩架, 我最近仲自己攪緊隻人形結城丈二添, 遲d攪掂再分享啦~

歡迎到訪...大大是百年難得的訪客.....期待大大分享你的結城丈二:65:
原帖由 影武者 於 19-11-2009 06:23 PM 發表

歡迎到訪...大大是百年難得的訪客.....期待大大分享你的結城丈二:65:

大大唔好客氣,難得大家都鍾意玩220哩條line;分享下係好開心的~:77:

我隻結城丈二尚在修改中,出住一幅圖俾各位品評下~
第一次自改頭雕,不喜勿插~:64:
原帖由 rarityraider 於 19-11-2009 20:23 發表

大大唔好客氣,難得大家都鍾意玩220哩條line;分享下係好開心的~:77:

我隻結城丈二尚在修改中,出住一幅圖俾各位品評下~
第一次自改頭雕,不喜勿插~:64:

高手...

講返220,最可惜的是好似到了七人已無消息:52:
原帖由 影武者 於 19-11-2009 10:27 PM 發表

高手...

講返220,最可惜的是好似到了七人已無消息:52:

大大過獎了~

.....係啦,咁耐都無再公佈下一隻;睇怕都唔會再開發落去咯~:79:
希望過多一排M記覺得哩條line可以再發展下,攪多幾隻俾我地玩啦;攪到去Black / RX就夠了....
原帖由 rarityraider 於 20-11-2009 08:04 發表

大大過獎了~

.....係啦,咁耐都無再公佈下一隻;睇怕都唔會再開發落去咯~:79:
希望過多一排M記覺得哩條line可以再發展下,攪多幾隻俾我地玩啦;攪到去Black / RX就夠了....

如出到 BLACK /RX就好了.....其後的好多拉打,我也不大喜好...

原帖由 rarityraider 於 20-9-2009 05:06 PM 發表

... ...

:71:
RAH220...是否已完結?