Toysdaily 玩具日報

查看: 105371|回復: 18

炎神戰隊青空王登場!!!合體!!炎神王G9!!

青空王登場!!!合體!!炎神王G9!!
炎神戰隊終於出到7,8,9號食玩啦
大合體當然少不免.....
3合體機械人再x3大合體真係戰隊首次....應該重有G12...
大家記得特搜大合體的雙肩嗎....
7,8號就係0甘合上去....加隻x翼...
不過由於是食玩模型比例比DX好得多了(可動性都係)
不過合到0甘真係企都辛苦....
再加埋10,11,12...真係唔知幾大隻啦
好在冇入DX姐...好在:70: (3SET DX成千幾呀>_<)

炎神王G9

攻擊MODE?

青空王登場

炎神王G6

反斗車王們大合照!!我閃!!
唉...............................實在無話可說!!!:56:
但係真係唔講唔得^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^今年呢套戰隊機械人設計真係[不x知所謂]!!!奉勸各位兄弟還是放棄炎神戰隊玩具吧!!!自己咁喜歖戰隊玩具系列都頂呢套嘢唔順!!!:70: :70: :70:
:oh: 樓上既兄臺,我都愛食玩玩具,所以這套我且對買食玩,因為我到依家都好想知道對手夠唔夠力托起2只野.......
放晒上身就當大合體:70:
我都入了,不過仲未開始砌,個人覺得3部機械人獨立型態都ok,
不過都係比較喜歡最早期的炎神王,可惜把劍太小了:80:
期待最終大合體有幾多隻:34:

樓上的自,每個人對每一樣野既睇法未必相同.
不過都唔好係人地的分享post到喝倒彩ma:62:

我都有買,都幾好,食玩 dx一齊玩!:26:
連呢套我都頂得順,以後無戰隊係頂唔順…:35:

咁睇既話比DX版順眼左,但係仲係頂唔順咁做形既野叫做"手":70:
:30: :30: :30: :30: 頂唔順
都OK啦,上色应该好靓。。。
個樣就真係唔得
不過可動玩超上黎都好正
無視外型,哈哈
我覺得炎神都幾得意
次次戰隊一係車一係動物
今次二合一得來又合情合理
咁大隻!:50: 咁可動性咪好低:68:
首先3合1,再來多次3合1呢個idea係唔錯,不過好在食玩救翻唔少
原帖由 chung94626 於 25-7-2008 06:01 PM 發表
咁大隻!:50: 咁可動性咪好低:68:

可動性應該仍然大,只要唔好當佢係Gundam MIA就可以了。

呢套戰隊的食玩系列已經開始超乎想像,但我只仍然未能接受其造型而已。
我覺得玩具自己大合體後, 佢自己都覺得好辛苦:69: