Toysdaily 玩具日報

HT 12" JOKER

推左先!

個人勁愛睇3張!大大影得好呀!

小弟都有訂,不過係6月的:(

睇來有排等了~:oh:
原帖由 凶星 於 18-7-2008 11:23 PM 發表
直接上去,我18/5 訂都冇call我,衝上去拎~

thx big big:64::64:..........i will be go to get it at tomorrow night:57::57:
快D CALL我LA:63:
雖然一向鍾意JOKER:46: ,但我一直都冇玩12"著衫:38: ,
所以本來都仲忍得住..:78:
但尋晚睇完套戲之後.....:31: 今日一早就衝上去訂左隻...:blame:
唉...就咁就破左處...:63:
原帖由 the_crow 於 18-7-2008 11:31 PM 發表
雖然一向鍾意JOKER:46: ,但我一直都冇玩12"著衫:38: ,
所以本來都仲忍得住..:78:
但尋晚睇完套戲之後.....:31: 今日一早就衝上去訂左隻...:blame:
唉...就咁就破左處...:63:

吓...出左重有得訂:50:
原帖由 白羊座_穆 於 18-7-2008 11:32 PM 發表

吓...出左重有得訂:50:

宜家先出緊第一水訂貨.....:unhappy:
我問佢佢話我可能要到9月....:63:
現貨的話更加係唔知幾時..:ice:
我6月訂,訂時都話要8月先有。
i saw the movie , VERY GOOD the Joker , guy . can said better then the Bat this times in movie .:$ :$  but die too young :help:  nice play . big big
我5月21號都未有!!
the lighting of the pics are perfect !!
This is soooo nice! ~ :love:
:71: great!! it really looks like joker in the movie and i like the photos!!
頭像被屏蔽
dk 版出左未架?:54:
個樣好似 :50:
大大影得直頭得4個字去形容,''太監騎馬'',hottoys 12吋製成品水準又再進步了很多,實物和佢地show display那隻真的沒有兩樣,不再像之前我買了那隻軍事12ロ寸個樣有點像JamesDean那隻個實物樣''膠''到無倫,衫也進步了不少,證明了他們制作上進步的速度快得驚人,值得一讚,完全將medicom比下去(我講イ糸制作玩具ロ既Heart方面),題外話,依集好睇過第一集,两個半鐘完全冇冷場,佈局喜出望外,亦帶出joker算是眾歹角他就是batman頭号死對頭的觀点,batman就是原則,秩序,正義,高科技的代表,joker正是他的相反!回正題,睇完套戲和看完大大嘅post攪到我想訂埋隻joker添,如果成真,佢將會係除咗机械人外我會買嘅第一隻奸角,望大大再影多啲相post上嚟同大家分享,support!:71: