Toysdaily 玩具日報

樓主: genesicgaogaiga

Voting: best 勇者 cartoon and the best 勇者 robot

一定是勇者王.
伝説の勇者, 因為係第一套睇既勇者卡通:!
原文章由 GaoFighGar 於 5-1-2007 10:25 PM 發表
上一代大多鍾意勇者傳說
lee一代大多鍾意勇者王:x

係咩:?16歲既我全力支持''勇者傳說'':shy:\
主角同七重正到呢:shiny:
我支持"勇者王-final", 始原力量必勝:!:!
雖然勇者王無可否認是一套水準以上之作~~~~
但是我都是最愛傳說之勇者!!!!  泰丹是最強的......

同其他大大一樣......因為佢係我的第一套中毒之作~~ 沒有佢....我唔會有如此勇氣!!!
勇者傳說無論配樂、人物角色同故事都好正!!!  壞人角色鮮明唔低能~~ 而且不停搵「釋出點」令地球毀滅既意念...
好有愛惜地球既MEANING~~~~~ 而且佢既配角神勇飛鷹比「七重體」插死果幕真係令我好深刻呀!!!!
天火神飛鷹既人馬造型依然無我心目中最靚的配角~~~~   必投!!!!

[ 本文章最後由 玩具烈士-奇雲 於 7-1-2007 01:33 AM 編輯 ]
原文章由 玩具烈士-奇雲 於 7-1-2007 01:30 AM 發表
但是我都是最愛傳說之勇者!!!!  泰丹是最強的......

同其他大大一樣......因為佢係我的第一套中毒之作~~ 沒有佢....我唔會有如此勇氣!!!
勇者傳說無論配樂、人物角 ...

That's the reason why 傳說之勇者 always gets a tie with GGG Final

Eventhough 七重體 is a chaotic neutral character, I loved its design. That's why I bought its resin cast for collection.

[ 本文章最後由 genesicgaogaiga 於 7-1-2007 11:28 AM 編輯 ]
支持太陽の勇者:)
Genesic Gaogaigar~!!!
原文章由 genesicgaogaiga 於 6-1-2007 07:07 PM 發表

Yes, we traditionally included those in Brave Saga 1 esp. Great Baan Gaan.

我講既PS2 o個隻wor@@

原文章由 genesicgaogaiga 於 7-1-2007 11:22 AM 發表

That's the reason why 傳說之勇者 always gets a tie with GGG Final

Eventhough 七重體 is a chaotic neutral character, I loved its design. That's why I bought its resin cast for collection.
h ...

大大有玩D&D的﹖﹖
勇者王ガオガイガー & 勇者王ガオガイガーFINAL:)
勇者聖戰:*:*:*:*:*:*
原文章由 玩具烈士-奇雲 於 7-1-2007 01:30 發表

勇者傳說無論配樂、人物角 ...

大大,我們是好朋友:)
相比之下,地龍出場機會真係少左d,戰鬥力又廢...合唔合體都一樣:sad:
本來係投勇者王~但係唸到七重變型體~轉向~傳說之勇者
原文章由 gundamrx782 於 7-1-2007 01:15 PM 發表

我講既PS2 o個隻wor@@

大大有玩D&D的﹖﹖

Yes, D & D and AD & D during my secondary school time....................85'-90'
:shy::shy:

I am too old now.....................Ooh