Toysdaily 玩具日報

生果日報副刊今期介紹蝙蝠車

原帖由 第五適格者 於 5-7-2008 11:22 PM 發表
之前o係度睇到相
已經中晒毒
宜家hottoy 仲擺左架實物出黎showoff
為左解毒
今日終於鼓起勇氣
一次過訂晒2隻batman + joker + batman mobile + batman pod
開始要諗位擺:79:

:die: 玩玩具既終極買法~ 三個字, 豁 出 去 !
原帖由 cxgetter 於 6-7-2008 23:14 發表
6K???? Apple daily said $2800 wow.... :ar:

可能你冇留意我全文啦......:(
原帖由 龍珠迷 於 7-7-2008 00:47 發表

:die: 玩玩具既終極買法~ 三個字, 豁 出 去 !

隨左荷包豁出去
連o的位都要讓出去....:time:
原帖由 cybster 於 6-7-2008 22:36 發表

6K對大大黎講濕濕碎:58:

唔濕碎架......好傷下
不過為左解毒冇計啦.....:unhappy:
原帖由 第五適格者 於 7-7-2008 01:32 AM 發表

唔濕碎架......好傷下
不過為左解毒冇計啦.....:unhappy:

小弟都只係訂0左TDK batman,joker同電單車ja!!!
裝甲車小弟真係又冇錢又冇位擺!!!!
為有多啲去熱玩具度望多兩眼啦!!!
原帖由 CMING 於 7-7-2008 02:34 發表

小弟都只係訂0左TDK batman,joker同電單車ja!!!
裝甲車小弟真係又冇錢又冇位擺!!!!
為有多啲去熱玩具度望多兩眼啦!!!

我開頭都係咁諗
不過望多幾眼就自動入左去落訂啦....:cool:
原帖由 第五適格者 於 5-7-2008 11:22 PM 發表
之前o係度睇到相
已經中晒毒
為左解毒
今日終於鼓起勇氣
一次過訂晒2隻batman + joker + batman mobile + batman pod

好有錢:handshake: ,請唔請跟班:shy:
原帖由 wing0boy 於 7-7-2008 14:26 發表

好有錢:handshake: ,請唔請跟班:shy:

跟住我呢o的就死得啦....咁窮.....
跟超級玩具王大大o個o的先係:78:
見到呢架車我就諗起好多年前訂左個蝙蝠洞係旺角返屋企.....

果時個盒成個雪櫃咁大.....

最後叫左架的士我自己坐車頭....個雪櫃坐車尾:sad:
我只係訂咗Batpod, 雖然兩架車都唔啱比例(細架咗), 但display出嚟Batpod真係型好多, show到車又show到人, 有人車合一嘅感覺
:71:

反而架Bat Mobile一嚟太大架, 二嚟個Batman坐咗入去關埋車蓋就好似得番架車咁........
:38:
原帖由 Daredaddy 於 7-7-2008 21:58 發表
我只係訂咗Batpod, 雖然兩架車都唔啱比例(細架咗), 但display出嚟Batpod真係型好多, show到車又show到人, 有人車合一嘅感覺
:71:

反而架Bat Mobile一嚟太大架, 二嚟 ...

所以我諗住display bat mobile 時只係擺batman o係隔離算
原帖由 第五適格者 於 5-7-2008 23:22 發表
之前o係度睇到相
已經中晒毒
為左解毒
今日終於鼓起勇氣

:71: waiting for your showcase.
:71: 佩服你行入去 Hottoy 落訂的決心!羨慕又妒忌!!!:58: :58:
:71: 佩服你行入去 Hottoy 落訂的決心!羨慕又妒忌!!!:58: :58:
我直接由美國訂graphiti 的tee都係180左右...izzue果件...你買埋我果份...:(