Toysdaily 玩具日報

樓主: harrywong520

分享3個月收集 MARVEL 成果 - 只儲X-MEN

原帖由 Duraxyll 於 1-7-2008 16:59 發表
Missing 好多wor?!:74:
Onslaught?
Apocalypse?
Avalanche?
Lady Deathstrike?
Bishop?

Spider-woman, 美國隊長, Spider-Man 又唔係 X-Men/

對呀,仲有venom都唔係x-men, 真係仲有好多....
應該係只儲toy-biz既marvel figure...
樓主似乎唔清楚x-men係咩...加上marvel legend有"大合體"parts果d先係精髓
快d 買埋隻toad 啦 :58:
原帖由 kklantern 於 1-7-2008 06:53 PM 發表

對呀,仲有venom都唔係x-men, 真係仲有好多....
應該係只儲toy-biz既marvel figure...
樓主似乎唔清楚x-men係咩...加上marvel legend有"大合體"parts果d先係精髓
都仲爭隻機械巨兵
當兵咁儲返十隻八隻
儲...... $
總數幾多隻呀?:52:
原帖由 ZION 於 1-7-2008 05:40 PM 發表

YES!! OPEN THEM TO DISPLAY!! NOT DIS-PLAY!!

U will feel double happiness when playing them!  :71:
當年我完全搵唔到既人 你居然搵晒 好野 sosad
PLANET HULK 係未講 hulk 上左外太空 做左皇帝果套????
(記錯物插)
原帖由 motochika 於 1-7-2008 10:17 PM 發表
當年我完全搵唔到既人 你居然搵晒 好野 sosad
例如?
磁力王同大肥仔比較難搵之外
其他早一輪係阿虎都有

原帖由 sk9091 於 1-7-2008 09:28 AM 發表
PLANET HULK 係未講 hulk 上左外太空 做左皇帝果套????
(記錯物插)

You are correct.
原帖由 九十九 於 1-7-2008 11:34 PM 發表
例如?
磁力王同大肥仔比較難搵之外
其他早一輪係阿虎都有

磁力王都比較易..肥仔真係幾難
原帖由 炎龍騎士 於 2-7-2008 12:31 AM 發表

磁力王都比較易..肥仔真係幾難
X教授都係阿虎見到
不過而家又冇左啦
原帖由 炎龍騎士 於 1-7-2008 11:31 AM 發表

肥仔真係幾難

當年 UNY ^*HKD bought......, good times.  No one plays with them much back then.

肥仔 , sabertooth , cable , x-men果個鐵人 , 鳳凰 , beast ,  mr.sinxxxx 等等
2手都未見過 , 何況全新未開 ... ins point 果個女人到有時會有d靚野既 不過多數個價就同旱有度成正比...
恕直言睇大大甘講真係唔辦法唔聯想到一句話:有錢無訂使……