Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: vincent0410

[玩具報告] 日版刀文終極評測(玩具日報4周年徵文比賽)

有心之作.推!:71:
原帖由 星星叫 於 29-6-2008 07:37 發表
週街都冇...好失望,搵左好耐啦..唉..:31:

我果隻係無意中見到,
搵到果D都冇咁好QC
原帖由 嘉豬 於 29-6-2008 08:17 AM 發表
到movie第二集上時可以就有大貨返,再唔係就有新版出,因為movie二集文哥都應該係咁個樣:38:

個樣一樣, 不過件玩具都可以改下, 始終所有 movie 玩具同電影入面個 robot 差得好遠
原帖由 布歐 於 29-6-2008 16:53 發表

個樣一樣, 不過件玩具都可以改下, 始終所有 movie 玩具同電影入面個 robot 差得好遠

大改相信好難,因為電影中ge變型方法係玩具中重現係冇乜可能,
但係我反而好有興趣想知道大家覺得可以點樣再改好D

我就想佢個頭可以用Ball Joint,
面罩可以打開,用MP03知變臉方法都唔錯:71:
想信如果真係出就死得人多

原帖由 vincent0410 於 29-6-2008 10:04 PM 發表

大改相信好難,因為電影中ge變型方法係玩具中重現係冇乜可能,
但係我反而好有興趣想知道大家覺得可以點樣再改好D

我就想佢個頭可以用Ball Joint,
面罩可以打開,用MP03知變臉方法都唔錯:71:
想信如果真係 ...

我赞成.

Between, Thanks for your wonderful sharing. I enjoy reading your article and 100% support your post with my Optimus Prime.

原帖由 GLaw 於 29-6-2008 23:02 發表

我赞成.

Between, Thanks for your wonderful sharing. I enjoy reading your article and 100% support your post with my Optimus Prime.

http://farm4.static.flickr.com/3082/2582835598_0fefe ...

Cool Photo!
Thanks!!
加D開心貼圖俾大家笑下先

刀文:獅兄,幸會,幸會
獅虎:幸會
補充一句,當捷獅同銀河文合體後, 係叫做「獅虎柯柏文」ge, 所以刀文叫佢獅兄or師兄, 都係一句je

與一眾G1文合照, 主題叫「拖頭會」

六神:刀仔,我隻合體飛機好好玩,借俾你玩丫
刀文:六神兄,多謝你借隻飛機過我玩哩,我借返我隻G1可動Figure俾你玩丫
六神:好呀...唔該晒...(真係蝕)