Toysdaily 玩具日報

樓主: DDDragonball

DX大武士重建工程計劃(完成!參上!!)

go go go .....:71:
加油!期待完成品:52:
:handshake: :$
加油!加油!
勁人,唔得唔讚 :71: :71: :71: :71: :71:
推波助大大!!
期待完成既作品:71:
原帖由 星星叫 於 10/6/2008 16:10 發表
好似木乃伊:34:

七八十年代 d 舊合金玩具大多數都係咁風格o架喎 :43:

加油
頭像被屏蔽
:71: :71:
唔見o左o既 part 要搵唔係特別難, 但係要適合o既並唔係時時有, 始終今日o既機械人玩具結構同埋風格
同二三十年前o既有幾大分別

小弟建議樓主唔好太心急去搵補完部品, 將個戰線延長, 反而有時出開街, 不經意之間會有意外收獲都唔定~

(OT 例如今日小弟係深水土步做完o野, 同同事係 XX隆度打圈, 都冇諗住買o野, 點知就無意中搵到隻 02 年復刻
o既 HCM Walker Gallia 啦 :43: )

Anyway 大大加油!!!!! :71: :71: :71:
高手!:71:
大大........你好勁丫.....又好pro..你之前復修左邊一d..合金機械人....???
你整好左.大武士..再拍拍照丫!!!!..thx

回覆 56# 的文章

Thanks~, I already start to rebuild the missing parts, is not so hard to make but it need take time...
I will do my best and try to finish this project......This is my first project to repair 合金機械人....
thanks all.....
:@ :handshake: :)