Toysdaily 玩具日報

查看: 5591|回復: 17

二足祭功課!

實在趕到賴晒屎, 有物唔得唔店,請各大大隻眼開隻眼閉! :75:
獻醜!:shy:  

:71: :71: :71:
想問你好耐...
1/其實....呢隻係乜???

2/隻眼係乜黎既?襟針呀?
原帖由 NoBody-Here 於 28-5-2008 12:52 AM 發表
想問你好耐...
1/其實....呢隻係乜???

2/隻眼係乜黎既?襟針呀?

1/其實....呢隻係乜???<<<係物? 咪係Zoids羅! 定係問似物?:?
2/隻眼係乜黎既?襟針呀?<<<匙扣黎!:$
應該係問...呢隻係乜野動物?
其實我覺得唔錯呀~都幾靚呀,係呀,今日係福榮街見到電動zoids超平&)有交易,有興趣既大大可以去睇下~
原帖由 woofai10 於 28-5-2008 01:26 AM 發表
其實我覺得唔錯呀~都幾靚呀,係呀,今日係福榮街見到電動zoids超平&)有交易,有興趣既大大可以去睇下~

先謝謝師兄稱讚! :handshake: 我會繼續努力的! :52:

原帖由 NoBody-Here 於 28-5-2008 01:00 AM 發表
應該係問...呢隻係乜野動物?

師兄! 咪玩我喇! 物要砌到似動物先得??? :$
如果真係要我答......佢咪係2腳史前動物! :unhappy:

原帖由 S-S 於 2008/5/28 01:55 發表

先謝謝師兄稱讚! :handshake: 我會繼續努力的! :52:

師兄! 咪玩我喇! 物要砌到似動物先得??? :$
如果真係要我答......佢咪係2腳史前動物! :unhappy:

基本上...係!
Zoids既定義係"除左人類之外既機械動物"
而家叫呢隻做chimera啦,blox都有勁多呢類叫唔出名既動物
當日睇實物都唔錯o丫:71:
原帖由 NoBody-Here 於 28-5-2008 02:42 AM 發表

基本上...係!
Zoids既定義係"除左人類之外既機械動物"
而家叫呢隻做chimera啦,blox都有勁多呢類叫唔出名既動物

師兄!

唔洗下下玩到禁執著既, 始終係科幻野, 點玩都得, 當然唔好太過火位, 要改名, 機設, 背景, 故事, 人物...都係個人喜好!

唔通高達無左額頭個黃V就唔係高達! 見高達卡通系列黃hair帶超就係馬沙!

你又講唔講得出下面果D又係物動物? 唔好同我講有隻係2隻腳only既鹿!
P.S. : 大家研究研究only, 無惡意的!:handshake:  或姐我係zoids資歷尚淺, 多多包涵!:unhappy:
原帖由 S-S 於 2008/5/28 13:29 發表

師兄!

唔洗下下玩到禁執著既, 始終係科幻野, 點玩都得, 當然唔好太過火位, 要改名, 機設, 背景, 故事, 人物...都係個人喜好!
唔通高達無左額頭個黃V就唔係高達! 見高達卡通系列黃hair帶超就係馬沙!

你又 ...

所以我o係上面咪講左囉...Zoids裡面,不知明既動物都係通稱Chimera類...
上面全部都係寫呢個名的

Lord Gale唔係Chimera,佢係"石像鬼",Zoids史上第一隻唔係生物亦唔係幻獸既Zoids

原帖由 NoBody-Here 於 28-5-2008 01:50 PM 發表

所以我o係上面咪講左囉...Zoids裡面,不知明既動物都係通稱Chimera類...
上面全部都係寫呢個名的

Lord Gale唔係Chimera,佢係"石像鬼",Zoids史上第一隻唔係生物亦唔係幻獸既Zoids

明白晒! :61: Thanks!:52:
好手功!:71:
原帖由 S-S 於 28-5-2008 01:29 PM 發表

師兄!

你又 ...

原來有得咁分, 呢下真係學到唔少野呢~
我仲以為全部都係動物only:44:
原帖由 S-S 於 2008/5/28 13:56 發表

明白晒! :61: Thanks!:52:

講多少少...
亦都有班架仔專係用Zoids零件(尤其係Blox)黎砌機械人,仲要砌得幾正
不過呢o的作品o係大部份比賽都係唔會接受參賽(除左係一o的專砌機械人既比賽)

睇下今晚我搵唔搵得番o的link出黎