Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 朕的合金世界小分享.....(updated as at 23-JAN-2010)

利害,短短兩年就儲左咁多正野,太羨慕樓主啦!
無話可說, 利害!
只能說一個字:强!:handshake::handshake::30:
大大玩玩具年資幾年?:76:
原帖由 ooairbb 於 3-5-2009 01:10 AM 發表
只能說一個字:强!:handshake::handshake::30:
大大玩玩具年資幾年?:76:

我2006年6月大學畢業...之後2006年8月先出黎做野...之後12月先買左第一隻玩具..雙子座..就中左毒到而家啦!!
原帖由 BlackD 於 3-5-2009 01:45 AM 發表

我2006年6月大學畢業...之後2006年8月先出黎做野...之後12月先買左第一隻玩具..雙子座..就中左毒到而家啦!!
:36:
頭像被屏蔽

大大你一係本身十分有錢, 一係就用晒份糧買玩具...
你既COLLETION 真係用晒份糧都好多大大唔會O係三年買到..
所以我諗都係前者...:58:
原帖由 riverchild 於 7-5-2009 11:55 PM 發表

大大你一係本身十分有錢, 一係就用晒份糧買玩具...
你既COLLETION 真係用晒份糧都好多大大唔會O係三年 ...

唔係尼~~~~早排市好果陣 我開過玩具店..又做過日本零食......之後炒下股仔.....到最後就打人工>.< .....唔食又慳d 咪夠買玩具lo~

原帖由 BlackD 於 8-5-2009 12:13 AM 發表

唔係尼~~~~早排市好果陣 我開過玩具店..又做過日本零食......之後炒下股仔.....到最後就打人工>.< .....不過而家都有一個月儲10k多d 啦~~~~~~唔食又慳d 咪夠買玩具lo~
呢個數係我人工...:35:
好多仲要打孖上:(
厲害
好多野呀~~~~:handshake:
三年半,這&#40637;多算很厲害了。
該有的基本都有了,不該有的就別碰了,要不要像我一樣,天天找房子了。
Black D兄果然厲害,財力與收藏令小弟甘拜下風:71:
身為友好....再推:71:
原帖由 fatcheong 於 23-4-2009 10:59 PM 發表
澳門經濟真的不錯:66:

正確黎講應該係貧富懸殊的情況好嚴重
1, 要買得起咁多東西要有一定的財力
2, 要儲起咁多東西一定要有好多地方, 背後又係要有一定的財力

但有錢得來又咁有心機儲咁多珍品, 真係難得, BlackD, 好勁呀, :) ...