Toysdaily 玩具日報

查看: 104677|回復: 32

這會是最後,亦是最好的柯柏文!! Premium Series Optimus Prime JP ver

之前出了美版刀仔文,已經好想入...但又唔想入多隻0甘浪費(因為只是頭同武器不同)
但日版原來有電鍍!!於是等了又等...忍忍忍
無聲無息之下佢終於出0左...
新版的頭的確更俊朗!!
刀仔武器真係比槍好玩得多(真係好正!!亦好過國產果把好多)
銀色的電鍍真的令玩具感覺豪華得多!!(唔似日版class....d電鍍唔夾又似老翻...)
可惜的是麥加登做唔到呢d電鍍....
的確麥加登是電影版玩具的最大遺憾...
在人人都買tfa的時候...我重未買過..
我還是買一隻我覺值得珍藏一世的柯柏文
電影文真係太完美了!!
:oh:

舊版

新版

型、英、師、靚、正:shiny: :71:
原帖由 藤原拓海 於 24-5-2008 03:45 AM 發表
型、英、師、靚、正:shiny: :71:

x2!
膜拜膜拜膜拜膜拜膜拜膜拜膜拜膜拜膜拜…
:handshake:
我都想要:79:
但係舊個隻真係唔知點算好:79:
頭像被屏蔽
哇!!!極正呀大大:@ , 請問在那裡買???謝謝!!:77:
新版成隻都高貴左
:he:  the new one really looks better~
原帖由 星星叫 於 24-5-2008 04:38 AM 發表
我都想要:79:
但係舊個隻真係唔知點算好:79:

一隻車型一隻人型:78:
請問大大隻腳啲電鍍容易花嗎?
咁樣真係靚左好多呀
Yeah, this one looks much better. I wonder if this Optimus will be redesigned to look even  better if the Transformer 2 movie is released next year. :he:
:71:
賊船
4XX:help:

原帖由 行街精 於 24-5-2008 05:38 AM 發表
哇!!!極正呀大大:@ , 請問在那裡買???謝謝!!:77:
追加刀仔變形圖