Toysdaily 玩具日報

人人玩美玩 [美能集中營]

原帖由 nesidoh 於 6-8-2009 10:21 AM 發表

咁又係, Bruce Wayne 條腰竟然無人再提有後遺症:52:

而家Bruce Wayne都死埋lu
原帖由 Devil_Fudou 於 7-8-2009 12:11 AM 發表

而家Bruce Wayne都死埋lu

吓, 邊本講? Batman & Robin? :50:
入左隻dead space黑色版,放心,可以著燈,面部同背部,背部3粒screw位拆開可以入3粒電池,買返黎已經入左俾你,可能因為甘就冇左身體上下可動,其他同阿chris差吾多,高水準之作,價錢正斗,同埋造型好yo joe(好英)
原帖由 nesidoh 於 8-8-2009 02:08 AM 發表

吓, 邊本講? Batman & Robin? :50:

早排既事啦, "Batman R.I.P." Batman #676-681
http://en.wikipedia.org/wiki/Batman_rip
之後有"Battle for the Cowl", 幾個Robin爭做新Batman, 最後由Nightwing, 即係第一代Robin, Dick Grayson成為新任Batman
而Bruce個仔Damian Wayne就成為新Robin
Tim Drake就改做Red Robin
原帖由 Devil_Fudou 於 10-8-2009 02:22 PM 發表

早排既事啦, "Batman R.I.P." Batman #676-681
http://en.wikipedia.org/wiki/Batman_rip
之後有"Battle for the Cowl", 幾個Robin爭做新Batman, 最後由Nightwing, 即係第一代Robin, Dick Grayson成為新任Batman ...

哎唷, 我miss左tim, 剩係追緊Batman and Robin, 唔怪得之話Bruce 唔見左啦, thanks Devil_Fudou兄!!:52:
原帖由 Jazzblues 於 10-8-2009 02:01 PM 發表
入左隻dead space黑色版,放心,可以著燈,面部同背部,背部3粒screw位拆開可以入3粒電池,買返黎已經入左俾你,可能因為甘就冇左身體上下可動,其他同阿chris差吾多,高水準之作,價錢正斗,同埋造型好yo joe(好英)
http:// ...

呢隻幾吸引, 同埋我對果班拉鍊人有d興趣 :43:
雖然今日冇入電影版男爵夫人,不過玩返隻boxset黑衫配埋MG版蛇坦都好yo joe~(好英) !!

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
原帖由 無明 於 11-8-2009 02:06 PM 發表
同埋我都勁中意男爵夫人啊!

Jassblues 你張相真係引死人:46: :46: :4 ...

pose很誘人

回覆 3431# 的文章

M腳

回覆 3430# 的文章

殺很大
yo!!!

頭像被屏蔽
原帖由 無明 於 12-8-2009 10:10 AM 發表
come on! Don't stop!

介紹下架飛機啦