Toysdaily 玩具日報

人人玩美玩 [美能集中營]

原帖由 Davmak52 於 6-6-2008 12:51 AM 發表
大家好...我係新來報到的
最近搵梗ML9成套....而家仲爭Professor X同大家都死左既War Machine....
唔知邊度仲有貨呢?好想幫Galactus搵番佢個頭.....:no:

土炮阿虎兩隻都有呀:handshake:
又有新地台..:shy:

原帖由 BUSTERMACHINE 於 11-6-2008 01:25 AM 發表

係咪"超人前傳"?

係呀, 係呀, 就係呢齣, 開頭見d角色著o西便服, 無黎睇頭, 點知去到後期好似好精彩咁, 期待少年Bruce Wayne出場(未公佈)
原帖由 Speeder 於 11-6-2008 08:04 AM 發表

對眼又畫得幾好喎~ 之前官圖是死魚眼的說:(

係呀, DC Direct 係唯一一間唔出得黎都唔知好定衰o既玩具公司, 而家舖舖都要出先去買, 唔敢訂定:(
原帖由 玩具王者 於 11-6-2008 09:12 AM 發表
請問各位大大知唔知Smallville - Green Arrow係邊可以睇??

Smallville 唔係以Green Arrow 為主角, 以超人Clark Kent 為主, 邊度有得睇就唔知, 但如果要睇Green Arrow, 就要由Season Six 開始 :D

回覆 242# 的文章

呢個地台係跟邊個玩具架?
原帖由 九十九 於 11-6-2008 11:08 PM 發表
賀美能集中營著燈:43:
擺下pose先:34:

ht ...

我都賀賀佢先 (<- 其實係我著o既:( )
原帖由 nesidoh 於 13-6-2008 12:01 AM 發表

我都賀賀佢先 (
新版SOTA龍靚仔好多:63:

回覆 248# 的文章

咁好睇實有無貨啦, NECA 應該會出Street Fighter, 到時SOTA 呢個阿隆都好難等佢再販啦:no:

不過呢, 佢o既scale 真係無朋友, 同其他SOTA 放唔埋一齊

資料來源: http://thequarterbin.com/?p=512
原帖由 nesidoh 於 12-6-2008 11:43 AM 發表
咁好睇實有無貨啦, NECA 應該會出Street Fighter, 到時SOTA 呢個阿隆都好難等佢再販啦:no:

不過呢, 佢o既scale 真係無朋友, 同其他SOTA 放唔埋一齊

資料來源: http://thequarterbin.com/?p=512

That is the only source I can find abut NECA and SF4.

Other sources are more "in the talk with capcom" for license.
原帖由 nesidoh 於 12-6-2008 11:59 PM 發表
呢個地台係跟邊個玩具架?
就係呢隻:34:

原帖由 nesidoh 於 13-6-2008 12:01 AM 發表

我都賀賀佢先 (
謝謝版主
呢個阿龍靚仔好多
原帖由 Jazzblues 於 13-6-2008 12:20 AM 發表
新版SOTA龍靚仔好多:63:

唔似林家棟:63:

便便~:ice:
呢隻都算係美玩呀可?:he:

lin&#25592;turtles
受了近排既美玩熱, 最終都係入左之前一直十五十六唔知入唔入好既忍者龜:he:。

不過呢一隻真係冇入錯, 上色靚, 造型好(除左龜頭...... 應該係話條龜頸我覺得係長左少少。不過好在可以拗返落, 咁就唔覺有咁長)之外,  龜殼、雙刀同刀鞘都係用硬膠製造, 所以唔會有好似狼人d爪、又或者好似牌王碌棍咁會有軟化不直既情況出現。

關節方面除左腰部之外, 其他大概與一般sota街霸既相同, 但佢既好處就係大小腿粗同腳板大, 所以就算唔用地台都可以維持"金雞獨立"呢一類既舖屎。

雖然比較少玩6吋人形美玩, 但呢一隻我真係誠意推介, 好玩!!!

扑呃。配件一眼睇晒: 一對更換手、兩把刀、地台、一個消防水龍頭同一隻變形前既烏龜仔。

身為龜點可以唔識烏龜既絕學: "龜波氣功"呢?:!

伊吹亂入, 忍者之對決

我隻伊吹本身係甩頭甩骨ga, 所以佢今次可以擺到呢d姿勢黎影相都唔簡單ga啦!:$ 俾d掌聲佢啦!:64:

多謝收睇~