Toysdaily 玩具日報

樓主: WalkerMachine

[HJ 7月號] HCM PRO 57-00 Gundam Sandrock & 58-00 Tallgeese

多魯基斯會出好正常,因為之前heavyarms那盒附有激光劍部件,那是要用來重現heavyarms和多魯基斯在南極決戰那幕的......:78:

我只是在想多魯基斯2會唔會用SP形式去出(因為好像只是換色和換頭而已......)
:DD 睇來個個都系等杜魯基斯~~~~
:! 我都系~~~
Can change to Tallgrese II.......................???  :?
頭像被屏蔽
不得了落~連杜魯基斯都出...
b記已經準備好一個巨大深淵俾我地:70:
Tallgeese Tallgeese :43:
原帖由 Douglas.M.Saint 於 22-5-2008 22:58 發表
Can change to Tallgrese II.......................???  :?

無錯, 將Tallgeese換過D色同埋個頭就可以變成Tallgeese II......所以我估會用SP方式出......

finally Tallgeese is coming :79:
u r the best ms in my heart!!!:71:
杜魯基斯1號都咁型仔~
2號同埋OVA版型到「氹」一聲??
原帖由 莫探員 於 22-5-2008 09:27 PM 發表
多魯基斯1同3都正~~
佢出晒3部我都會買,3部都唔同feel:73:
原帖由 tsanyung 於 23-5-2008 12:18 AM 發表

無錯, 將Tallgeese換過D色同埋個頭就可以變成Tallgeese II......所以我估會用SP方式出......

http://www.mahq.net/mecha/gundam/w/oz-00ms2.jpg" border="0">

點會係sp,sp係special painting喎
我估最多都係limted,即係好似綠陸吉咁
好採TV版唔中, 如果唔係大鑊$$$$$
待OVA版....
:71: OZ
高佬都出埋,
如果出ZZ時代既機體就好了....
杜魯基斯:handshake: :handshake: