Toysdaily 玩具日報

【Code Geassコードギアス專區】

原帖由 Monutal 於 21-5-2008 10:14 AM 發表

But Manlok Big Big ...
.
.
.
Lancelot is not 主角機 wor!!!:79:
.
.
.
Lancelot sadly is the enermy wor!!!
Before I saw the animation I like the design of Lancelot... but after first par ...

重要角色囉:DD
佢部機真係好主角機FEEL:love:
我都超鐘意紅蓮貳式同卡蓮嫁:)
:66: :66: :66:

原帖由 清仔~.~ 於 21-5-2008 12:52 PM 發表
...

I love this thanks!!! This is indeed very very very funny!
留翻個名先...:43:

唔知點解覺得大部份產品都麻麻地...所以暫時都係買了喱隻Figma妹控王子...

小櫻上
原帖由 manlok 於 21-5-2008 12:31 AM 發表

一來我只喜歡收集主角機(雖然動畫裏既配角機都唔錯)
二來我覺得買1款配角機又冇用,又唔會量產,
三來真係錢同位既問題LU:78:

:71:  smart player.
原帖由 manlok 於 21-5-2008 12:34 AM 發表

我隻MCM係阿虎BID嫁,
佢散貨先咁平,今日吉吉島見$(X,超恐怖:ice:
不過大脾有少少花,珍珠白變普通白,不過唔係賣家問題,同埋唔覺眼的:78:

Well I bought my MCM at the Ship & it was #&X... not really cheap but still cheaper than yen price ge.  QC was nearly perfectly on mine.
呃Post...:43:

貼下o的Screen Shot先...:43:

小櫻上
原帖由 小櫻 於 21-5-2008 04:04 PM 發表
留翻個名先...:43:

唔知點解覺得大部份產品都麻麻地...所以暫時都係買了喱隻Figma妹控王子...

小櫻上

"妹控王子" is Lulu's name in Taiwan?
原帖由 Monutal 於 21-5-2008 03:08 PM 發表

I love this thanks!!! This is indeed very very very funny!

再黎過:34:

原帖由 roundbun 於 21-5-2008 04:17 PM 發表

"妹控王子" is Lulu's name in Taiwan?

No... it was came from an introduction of R2 in a mainland forum...

介紹:
上一季最後
魯路修為他的妹控行為付出了代價
東京攻略戰失敗,黑色騎士團土崩瓦解
剩下的人有的升官了,比如朱雀同學
有的就業了,比如那位愛因斯坦同學
有的蹲號了,比如奇跡藤堂和他手下
只有罪魁禍首魯魯同學
還在享受平靜的學園生活
不過這樣好日子不會太久了
蛋蛋完結,新番將至
土六已死,日五當立
希望第二季能夠無愧於黃金檔這塊招牌

So... sometime sakura call him "妹控王子"...:34:

Sakura
原帖由 yvelung 於 21-5-2008 05:08 PM 發表

What's happening to the story??? Nanali dead??? What's that image of seeing ghost about????
ohh ahaha that scary!
原帖由 yvelung 於 21-5-2008 05:08 PM 發表

ロイド:x
我最鍾意佢掩聲...
配得好正

有笑點:66:
有好多問題想問....

1.Lancelot 飛行器版同普通版,除左多左個飛行器,有咩分別,
有d咩多左同有d咩少左架?

2.figma而家邊度仲有呀請問

同埋figma係咪有特典頸巾??咩色架??幾錢到??

3.1/8 c.c.而家知唔知邊度仲有呀,幾錢到架

4.同埋mcm版lancelot即係邊款,我仲未搞得清楚

5. 1/35 既金色個版vinsent同紅蓮2式仲有邊度有?

好多野想問 = =
唔該晒